Pretraga

Novost za studente u domovima grada na jugu: U pauzi za učenje mogu zaigrati nove društvene igre

A- A+

Studentski centar Split studente je ugodno iznenadio novitetom u kutku za društvene igre. Studenti sada mogu predahnuti između predavanja i učenja za kolokvije i zaigrati nekoliko društvenih igara. Na raspolaganju su im Escape Room, Jenga, Jumanji, Alias i Activity, a ovime je kutak za društvene igre omogaćen u svim studentskim domovima u Splitu.

društvene igre

Foto: Studentski centar Split

Novitet u studentskim domovima Sveučilišta u Splitu studentima će olakšati tmurne jesenske dane i dati im malo zasluženog predaha nakon predavanja, učenja i pisanja seminara. Kutak za društvene igre sada je obogaćen novim društvenim igrama u svim studentskim domovima. Studentima su na raspolaganju Escape Room, Jenga, Jumanji, Alias i Activity kako bi se opustili i družili uz puno zabave i smijeha.

– Stižu nam hladni i kišni dani, a najbolje rješenje za to je druženje uz društvene igre, osim toga sigurni smo da će studentima stanarima domova dobro doći u pauzama od učenja – razbibrigom protiv stresa, poručio je Studentski centar Split.

Izdvojeni članak

Studentski dom dobiva prostoriju za druženje iz snova: Imat će PS4, stolove za biljar, pikado, televizore…

Studentski centar u Splitu često se može pohvaliti novitetima u studentskim domovima, tako su nedavno uredili prostoriju za druženje u studentskom domu Hostel Spinut. Studentima su na raspolaganju stolovi za biljar, stolni nogomet, pikado i dva televizora. Sve to je raspoređeno u 120 kvadratnih metara, tako da studenti imaju puno mjesta za opušteno druženje. A sada je njihov prostor obogaćen i novim društvenim igrama.

Treba naglasiti da su studentski centri zakonski dužni 12 posto neto iznosa naknade od posredovanja za studentski rad koristiti za podmirivanje troškova posredovanja, ali i poboljšanje studentskoga standarda. Tako da bi studentski centri trebali ulagati ne samo u poboljšanje smještaja studenata, nego i u sportske i druge aktivnosti namijenjene studentima.