Pretraga

Studentski dom dobiva prostoriju za druženje iz snova: Imat će PS4, stolove za biljar, pikado, televizore…

A- A+

Studentski centar u Splitu u posljednje vrijeme značajno ulaže u poboljšanje studentskog standarda u domovima. Još jedan novitet kojim će razveseliti studente je i prostorija za druženje koja će biti otvorena u studentskom domu Hostel Spinut.

Foto: unsplash

Nakon što su studente ‘zeznuli’ objavom da u menze stiže hobotnica ispod peke, iz Studentskog centra u Splitu stiže stvarna novost koja će jednako, ako ne i više, obradovati studente stanare doma Hostel Spinut.

U tom se domu, naime, otvara prostorija za druženje. Trenutno je u pripremi, ali se već ih najave SC-a može zaključiti da će se studenti ondje zaista moći opustiti od učenja, ali i zabaviti. Kako poručuju iz SC-a, prostorija površine 120 m² bit će opremljena stolnim nogometom, bit će ondje postavljena tri pikada, dva stola za biljar, dva PS4 uređaja, tri televizora, barski stolovi, stolice, razglas, a studentima će na raspolaganju biti i društvene igre.

– Ne zvuči loše? Nadamo se da ovom prostorijom nećemo smanjiti prolaznost na ispitima, poručili su iz SC-a Split.

Podsjetimo, u posljednjih nekoliko mjeseci otvorena je i teretana u Studentskom domu Bruno Bušić te je ona na Kampusu preuređena. U Studentskom domu Bruno Bušić otvorena je soba za playstation u kojoj studenti mogu zaigrati neke od popularnijih igrica, poput Fife 2021
i 2020, NBA 2K21 i 2K20, Call of Duty… Otvoren je prostor za druženje i u Studentskom domu Kampus, dok je u dvorište doma Bruno Bušić nedavno postavljen i veliki roštilj u kojem su studenti već ‘okrenuli’ janje.