Pretraga

Objavljen popis studenata koji dobivaju jednokrevetnu sobu u domu, pogledajte jeste li među njima

A- A+

Studenti s pojedinim zdravstvenim poteškoćama, imaju pravo dobiti jednokrevetnu sobu u domu. Prijave za dobivanje sobe bez cimera slale su se sredinom srpnja, a sada je Studentski centar u Zagrebu objavio i konačnu listu dobitnika.

Studentski dom Stjepan Radić | Foto: Ramona Ščuric/srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu objavio je listu onih koji su ostvarili pravo na smještaj u jednokrevetnoj sobi u akademskoj godini 2023./2024. Pravo na takav smještaj imaju studenti koji zbog određenog zdravstvenog razloga ne mogu stanovati s cimerima.

– Studenti u jednokrevetne sobe useljavaju s potvrdom nastavnog zavoda za javno zdravstvo ‘Dr. A. Štampar’. Studenti koji su ostvarili smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova mogu podići potvrde 19. i 26.9. te 3.10 od 13  do 14 sati, u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo ‘Dr. Andrija Štampar’, u Službi za školsku i adolescentnu medicinu, Mirogojska 16. Potvrda se ne naplaćuje, piše u obavijesti SC-a.

Izdvojeni članak
Studentski dom Stjepan Radić

Želite jednokrevetnu sobu u studentskom domu? Evo tko se i kako može prijaviti za nju

Kako su ranije objasnili iz SC-a, lista studenata izrađivala se prema težini zdravstvenih teškoća, a bez kontraindikacija za smještaj u jednokrevetne sobe u studentskom domu. Postupak je provodi Povjerenstvo specijalista školske medicine, a pravo su mogli ostvariti samo studenti koji su na natječaju ostvarili pravo na studentski dom.

U nastavku možete vidjeti imena studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u jednokrevetnim sobama u domovima SC-a u Zagrebu. Napomena: ako vam popis nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab