Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za Erasmus: Provjerite jeste li među zagrebačkim studentima kojima je odobrena razmjena

A- A+

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate natječaja za Erasmus studijski boravak u akademskoj godini 2018./2019. Kako poručuju sa Sveučilišta, zbog manjeg odaziva studenata na natječaj u ovoj godini, a povećanja financijskih sredstava, stipendirani su svi studenti koji su u rang listama odabrani od svojih sastavnica.

foto: Ivan Klindić|www.ivanklindic.info

Fakultetska povjerenstva sastavnica Sveučilišta u Zagrebu izradila su rang liste studenata kojima je odobrena Erasmus razmjena za sljedeću akademsku godinu.

Izdvojeni članak

Razmjenu potiču, a onda im studenti ispaštaju: Ovo su iskustva djevojaka s FPZG-a, fakulteta koji se voli pohvaliti Erasmus brojkama

– Financijska potpora odobrena je na temelju rang lista fakultetskih povjerenstava, a proporcionalno broju upisanih studenata na pojedinoj sastavnici, te broju odobrenih prijava. Zbog manjeg odaziva studenata na natječaj u ovoj godini a povećanja proračuna za Erasmus+ program, stipendirani su svi studenti koji su u rang listama odabrani od svojih sastavnica, priopćili su sa Sveučilišta.

Rezultati natječaja nalaze se u priloženim tablicama, za svaku sastavnicu Sveučilišta posebno, na ovoj poveznici.

– Studenti kojima je odobrena financijska potpora, u tablici su označeni plavom bojom, te se za njih automatski smatra da prihvaćaju stipendiju i odlazak na razmjenu. U slučaju odustanka studenta mjesto se dodjeljuje sljedećem studentu na rang listi, poručuju sa Sveučilišta i dodaju kako student mora javiti svoj odustanak najkasnije do 15. svibnja 2018. za zimski semestar, odnosno do 5. rujna 2018. za ljetni semestar.

Za sva pitanja vezana uz odabir i rang listu studenti se trebaju obratiti isključivo svom fakultetu, budući da su fakultetska povjerenstva sastavnica i izrađivala liste.

– Žalbe se podnose u pisanom obliku preporučenom poštom, u roku od 8 dana od objave rezultata natječaja na mrežnim stranicama Sveučilišta.  U obzir će biti uzete isključivo žalbe podnesene u tom obliku. Žalbe ili upiti poslani putem elektroničke pošte neće se uzeti u razmatranje. Ako student nije zadovoljio formalne uvjete natječaja npr. prijava nije potpuna, dostavljena je nepravilna dokumentacija, student je poslao više prijava ili je prijavio pogrešnu stranu instituciju i slično, prijava se automatski odbija bez mogućnosti žalbe, priopćili su sa Sveučilišta.

Student koji su se javili na natječaj pozvani su da obavezno pročitaju cjelokupan tekst rezultata, koji se nalazi u nastavku.

[scribd id=376192079 key=key-dLqdUH9kYq0SlpNci7sW mode=scroll]