Pretraga

Objavljeni rezultati Natječaja za smještaj u zagrebačke studentske domove

A- A+

Rezultati Natječaja za smještaj u studentske domove u Zagrebu, jutros su objavljeni na službenim stranicama SC-a. Ove godine dio studenata koji su ostvarili pravo na dom, morat će radi rekonstrukcije domova na Savi i Cvjetnom naselju neko vrijeme provesti kod privatnog stanodavca pa su za te svrhe određenom broju njih osigurane novčane subvencije. U tekstu uz spomenute podatke provjerite i kako se rezerviraju sobe te do kada trebaju ugovore potpisati oni koji su ostvarili pravo na financijsku potporu za svrhu privremenog stanovanja kod privatnih stanodavaca.

Rezultati Natječaja za smještaj u studentske domove najvećeg hrvatskog grada, objavljeni su danas na službenim stranicama Studentskog centra Zagreb.

Izdvojeni članak

EKSKLUZIVNO: Poništen natječaj za obnovu Save i Cvjetnog – Ne zna se kada kreću radovi


Useliti se mogu samo oni koji su obavili liječnički pregled

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u domu, mogu se useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Studenti koji su ostvarili pravo na dom odnosno na naknadu privremenog stanovanja u privatnom smještaju

Rang listu možete pogledati pritiskom na pojedinu bodnu granicu, a one se nalaze na linkovima ispod:

Natječaj ‘S’ – 2050

Natječaj ‘B’ – 1792

Uz ostavrenje prava na dom, postoji i lista studenata koji su ostvarili pravo na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca za vrijeme rekonstrukcije studentskih domova ‘Stjepan Radić’ (1.-4. i 7.-9. paviljona) i ‘Cvjetno naselje’.

Evo i bodne granice odnosno liste tih studenata:

Natječaj “S” – 1315

Natječaj “B” – 1287

Izdvojeni članak

Studentski domovi: Kompleks Stjepan Radić oaza je mladosti i dobre zabave

Oni koji su dobili financijsku potporu za privremeni privatni smještaj potpisuju ugovore

Studenti koji su ostvarili pravo na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca za vrijeme rekonstrukcije studentskih domova zaključit će ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Ugovori će se potpisivati od 9. rujna do 15. listopada 2015. godine u Poslovnici za smještaj u vremenu od 8 do 15 sati, svaki dan (osim subote, nedjelje i blagdana).

Studenti koji ne potpišu ugovor do navedenog datuma smatrat će se da su odustali od subvencije.

Prilikom potpisivanja ugovora na uvid se daje indeks, studentska iskaznica (X-ica), te preslika kartice ili ugovora o tekućem računu poslovne banke.

Poslovne banke putem kojih je moguće ostvariti isplatu subvencije:

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d. Zagreb

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d. Zagreb

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d. Rijeka

SOCIETE GENERALE- SPLITSKA BANKA d.d. Split

Izdvojeni članak

[Video] Rektorova 2015: Govor studentice oduševio punu dvoranu FER-a

Rezervirati sobe možete putem mreže

Studentski centar, slijedom rezultata Natječaja za ostvarivanje prava na smještaj, omogućuje studentima rezervaciju sobe ON-LINE putem.

Rezervacija sobe omogućuje studentu odabir paviljona unutar studentskog naselja, odabir položaja sobe, odabir sustanara (cimera), a isto tako skraćuje rok postupka useljenja u dom.

Bitno je naglasiti da studenti nisu obavezni rezervirati mjesto ON-LINE putem jer pravo na useljenje mogu ostvariti do 15. rujna 2015. useljenjem u slobodne ne rezervirane sobe.

Vremenski rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2015., nakon toga se rezervacije brišu, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba.