Pretraga

Od alke u tačkama do kvizaškog natjecanja: Čitav dan u studenskom domu bit će rezerviran za zabavu

A- A+

I dok će se potkraj svibnja u Studentskom domu Stjepan Radić – Sava održati manifestacija Radićevi dani, u Studentskom dom dr. Ante Starčević – Šara za početak lipnja zakazana je tradicionalna Šarijada. Kroz čitav dan bit će organizirane razne sportske i zabavne aktivnost kroz čitav dan. U večernjim satima održat će se i koncert.

Foto: Šarijada | Facebook

Domski odbor zagrebačkog Studentskog doma dr. Ante Starčević – Šara najavio je kako će se i ove godine održati među studentima poznata manifestacija Šarijada.

– Domski odbor i ove godine planira nastaviti dugogodišnju tradiciju Šarijade, u subotu 10.lipnja, a u sklopu događaja održavat će se razne sportske i zabavne aktivnosti koje će biti popraćene glazbenim programom. Ovogodišnji plan aktivnosti sastoji se od turnira u futsalu, graničaru, beerpongu te Šarine alke u tačkama, a naša sjedilačka ekipa moć će se natjecati na kvizu te kartaškom turniru (belot/briškula/trešeta), poručuju iz domskog odbora.

Izdvojeni članak

Organizira se jedan od najvećih studentskih događaja: ‘Premještaj svatove, ne mogu ovo propustiti’

Studentima poručuju i da se isplati prijaviti jer su po njima nagrade poprilično dobre. Poviše navedena aktivnosti samo su dio planiranog programa.

– Ove nam godine, kao i prošle, odličan provod garantira bend ‘Desna noga jednoroga’ koji bi započeo svirkom u večernjim satima ispred prvog paviljona. Prodaja pića bit će osigurana po studentskim promotivnim cijenama, poručio je domski odbor.

Podsjetimo, sličan događaj organizira se i u Studentskom domu Stjepan Radić – Sava. Radićevi dani ove se godine održavaju od 26. do 28. svibnja, a studenti su oduševljeni ovogodišnjim izborom glazbenih imena jer nastupaju TBF i Magazin, o čemu više možete čitati ovdje.