Pretraga

Online predstavljanje visokih učilišta: Predstavljamo naš novi projekt koji će olakšati odabir studija

A- A+

Kao portal koji se bavi obrazovanjem i mladima, trudimo se biti više od prijenosnika najnovijih informacija. Našoj publici, koja se većinom još uvijek nalazi u obrazovnom procesu, želimo olakšati neke procedure na koje nailaze u tom procesu pa tako na našem portalu učenici mogu računati bodove za srednju školu ili upis na faks, a od sada mogu i lako pretraživati visoka učilišta koja žele upisati. Predstavljamo novi alat – Online predstavljanje visokih učilišta – dio portala gdje možete pronaći sve najbitnije informacije o visokim učilištima u Hrvatskoj!

Pronađi visoko učilište koje te zanima putem naše tražilice!

Predstavljamo novi projekt – Online predstavljanje visokih učilišta. Pomoću ovog alata od sada možete bolje pretraživati studijske programe i informirati se o fakultetima, veleučilištima i visokim školama.

Moguće je filtrirati visoka učilišta prema tipu, odnosno jesu li javna ili privatna učilišta, prema gradu u kojem se nalaze te s obzirom na to kojem sveučilištu pripadaju. Do profila pojedinog visokog učilišta moguće je doći i samo upisivanjem punog ili dijela naziva učilišta.

Profil svakog pojedinog učilišta sadržajno uređuje samo visoko učilište, stoga će i informacije svakog učilišta varirati. Informacije koje se mogu pronaći na profilu svakog učilišta su informacije o upisima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, profesorima, stipendijama, znanstvenim dostignućima studija, međunarodnim suradnjama te kontakti i društvene mreže.

Kako izgleda profil nekog visokog učilišta možete pogledati na primjeru profila RIT Croatia te profila Geotehničkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Na kraju stranice kod svakog visokog učilišta nalazi se kalkulator bodova za maturu pomoću kojeg je moguće preračunati ocjene i bodove s mature u bodove za upis nekog visokog učilišta.

Ako želite da učilište na kojem vi radite predstavimo na našem portalu u ovoj formi, javite nam se na mail [email protected].

Online predstavljanje visokih učilišta možete pronaći preko ove poveznice.