Pretraga

Opet kreće akcija u studentskim domovima, tko se cijepi dobiva besplatan ručak u menzi

A- A+

Studentski centar u Zagrebu u suradnji sa Studentskim zborom, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Školom narodnog zdravlja ‘Andrija Štampar’ organizira cijepljenje studenata drugom dozom cjepiva u sklopu studentskih domova. Pozvali su i studente koji do sada nisu cijepljeni da se odazovu pozivu na cijepljenje i cijepe se prvom dozom.

Cijepljenje studenata SD Stjepan Radić | Foto: Ramona Ščuric/srednja.hr

Kako je i bilo najavljeno, u studentskim domovima u Zagrebu po drugi put se od početka ove godine održava akcija cijepljenja studenata. Drugom dozom mogu se cijepiti studenti koji su se već jednom cijepili, a pozvani su i oni koji se uopće nisu cijepili. On koji se odluče cijepiti za to dobivaju besplatan ručak u menzi

Cijepljenje će se 2. studenog održati u SD ‘Cvjetno naselje’, u vremenskom razdoblju od 12 do 15 sati u  polivalentnoj dvorani.  Dva dana kasnije, 4. studenog, studenti će se moći cijepiti u SD ‘Stjepan Radić’ u plesnoj dvorani, također u terminu od 12 do 15 sati.

Izdvojeni članak

Studenti o kampanji za cijepljenje i besplatnom obroku u menzi: ‘Smatram to uvredom i lošom šalom’

– Prilikom dolaska na cijepljenje, studenti su dužni ponijeti zdravstvenu iskaznicu ili neki drugi dokument sa MBO (matičnim brojem osiguranika) ili ako nisu osigurani dokument sa OIB-om (osobni identifikacijski broj) kao što su osobna ili putovnica (za strane državljane). Na cijepljenje se pozivaju ne samo korisnici studentskih domova već i svi ostali studenti koji studiraju u gradu Zagrebu kao i svi drugi zainteresirani za cijepljenje, priopćeno je iz Studentskog centra u Zagrebu.

Podsjećaju za kraj i kako se studenti mogu cijepiti i u Školi narodnog zdravlja ‘Andrija Štampar’ na adresi Rockefellerova 4 i to svake srijede od 16 do 20 sati bez prethodne najave.