Pretraga

Otvorene prijave za Festival studentskih klapa

A- A+

Udruga studenata grada Splita ove godine organizira peti po redu Festival studentskih klapa. Kako bi prikupili što više kvalitetnih skupina studentica i studenata, otvorene su i prijave pa pozivaju sve dovoljno hrabre i milozvučne kolege da im se pridruže u realizaciji Festivala koji promovira hrvatsku tradiciju i lijepu pjesmu.

foto: www.ud-st.hr

Festival studentskih klapa održat će se 18. ožujka u kinu Forum, Studentskog doma Stjepan Radić pa Udruga studenata grada Splita poziva kolege da se prijave na ovaj peti po redu festival pjesme i zabave.

Pravo sudjelovanja imaju klape koje su po svom sastavu većinom studentske. Prijaviti se mogu muške, ženske i mješovite klape. Muška, odnosno ženska klapa, sastavljena je od pet do devet pjevačica ili pjevača istog spola, dok mješovitu klapu čini pet do devet osoba s jednim ili više članova suprotnog spola.

Festival je natjecateljskog karaktera pa se može osvojiti nagrada stručnog žirija, publike te posebna nagrada, a ostalim sudionicima dodijelit će se priznanja i zahvalnice.

Prijave traju do 13. veljače 2017. godine. Obrazac za prijave i sve ostale ključne informacije možete pronaći na web stranici Udruge studenata grada Splita.