Pretraga

Ovo su novi vizuali zagrebačkog Studentskog zbora: Student koji ih je osmislio dobio 2.500 eura

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu predstavio je svoj novi vizualni identitet. Na natječaj za nove vizuale koji su raspisali javilo se 54 kandidata, a onaj najbolji bio je od studenta Arhitektonskog fakulteta Iana Farkaša. Njega će Studentski zbor nagraditi s 2.500 eura.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu odabrao je i predstavio svoj novi vizualni identitet. Naime, ranije su raspisali natječaj za nove vizuale s nagradom od 2.500 eura za onaj najbolji. Pobijedio je koncept Iana Farkaša, studenta druge godine diplomskog studija dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Kako nam je rekla predsjednica Studentskog zbora Ivona Josipović, povjerenstvo na natječaju zaprimilo je 54 radova, od čeka je potpunu dokumentaciju predalo 36 kandidata.

– Neizmjerno smo zahvalni na svim pristiglim radovima te vremenu i trudu koji su studenti i studentice uložili u svoje radove. Kolegi Ianu Farkašu čestitamo na pobjedi i ponosimo se što će od sad pa nadalje Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu stajati iza ovako kreativnog i kvalitetnog vizualnog identiteta, poručili su iz Studentskog zbora na društvenim mrežama.

Izdvojeni članak
Sveučilište u Dubrovniku

Pikadom i stolnim tenisom ovi studenti nastoje povećati izlaznost na studentskim izborima

Kao što smo pisali, Studentski zbor ranije je poručio da nagrada od 2.500 eura može poslužiti kao poticaj za putovanje nakon ispitnih rokova ili kao kapital za buduća ulaganja. U natječaju su tražili logotip koji će funkcionirati za sve sastavnice Zbora, prikaz vizualnog identiteta na promo i formalnim materijalima te predloženi template za društvene mreže i web stranicu.