Pretraga

Kreću prijave poduzeća za nagradu ‘Zlatni indeks’

A- A+

Četvrtu godinu za redom članovi udruge eSTUDENT organiziraju dodjelu nagrade ‘Zlatni indeks’. Radi se o nagradi koju će osvojiti poduzeća koja su svojim djelovanjem najviše sudjelovala u studentskom životu i tako omogućila kvalitetnije obrazovanje. Prijave poduzeća traju od 20. siječnja do 16. veljače 2014.

Foto: privatna arhiva

Pred nama je četvrti po redu ‘Zlatni indeks‘ koji je i ove godine organizirala udruga eSTUDENT. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje poduzećima koja su svojim djelovanjem najviše sudjelovala u studentskom životu i tako omogućila kvalitetnije obrazovanje. Želja organizatora je ovim putem potaknuti sva poduzeća da u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja skrenu pozornost i na studente, koji su najbolji potencijal razvitka i uspješnosti poslovanja svakog poduzeća.

Izdvojeni članak

Dodijeljeni Zlatni indeksi tvrtkama koje najviše brinu o studentima

Po prvi put na nacionalnoj razini

Kako bi se osigurala ravnopravnost, svaka se nagrada dodjeljuje posebno za velika poduzeća te posebno za srednja i mala poduzeća.

Ove godine projekt je uspio ostvariti svoj dugoročni cilj te se po prvi puta provodi na nacionalnoj razini. To znači da se sada za nagradu mogu prijaviti poduzeća s područja cijele Hrvatske, a odluku o dobitnicima donosi Povjerenstvo kojeg čine predstavnici studenata sa svih sedam sveučilišta Republike Hrvatske.

Nagrada se dodjeljuje u šest kategorija:

– ulaganje u studentske udruge

– sudjelovanje na projektima u organizaciji studenata

– organiziranje projekata na kojima sudjeluju studenti

– stipendije

– prakse

– najbolji imidž prema percepciji studenata (istraživanje provodi agencija Hendal, partner projekta)

Izdvojeni članak

Karlovački gimnazijalac u Grčkoj osvojio nagradu za svoj film!

Do kad traju prijave

Svi sudionici natjecanja dobivaju posebno priznanje za društveno odgovorno poslovanje ‘Prijatelj studenata’.

Prijave poduzeća za nagradu Zlatni indeks traju od 20. siječnja do 16. veljače 2014.

Poduzeća se mogu prijaviti, ali i dobiti dodatne informacije, putem službene web stranice ili se javiti na službenu e-mail adresu projekta: zlatniindeks@estudent.hr.

Svečanu ceremoniju omogućuju partneri projekta Mozaik grupa, INA, EMI 23 i Lumilas, a održat će se 13. ožujka 2014. u Hypo centru.

Kreću prijave poduzeća za nagradu ‘Zlatni indeks’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap