Pretraga

Ostalo još malo karata za jednu od najvećih brucošijada u Zagrebu, jedna najavljena i u Rijeci

A- A+

Jedna od najvećih brucošijada u Zagrebu, ona studenata Fakulteta računarstva i elektrotehnike, održava se za nešto više od mjesec dana. Karata je ostalo još jako malo, poručili su organizatori. Jedna je to od rijetih brucošijada koje će se odviti ove godine, a svoju su najavili i studenti Građevinskog fakulteta u Rijeci.

Hodnici FER-a 13. studenog postat će koncertni prostor  – ondje će se održati 39. po redu Brucifer, legendarna brucošijada tog fakulteta.

Karata za Brucifer ostalo još malo

Nakon early bird ulaznica i onih za ovogodišnje i prošlogodišnje brucoše, u prodaju su krenule i regularne po cijeni od 70 kuna kojih je ostalo još jako malo.

– Karte za brucošijadu možeš kupiti isključivo u KSET-u. Ostalo je još jako malo karata koje su većinom brucoške. Ovo će biti zadnje karte u prodaji, nemoj da ti prođe baba s kolačima, poručili su organizatori.

Inače, posjetitelje Brucifera očekuje16 različitih izvođača na tri stagea, kao i projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi na KSET Caffeu. Do sada objavljeni izvođači su  Buč Kesidi, KUKU$, Repetitor, Pocket Palma, Grše, Jeboton ansambl, Peki Pele, Vizelj, Doringo, Ružno Pače, Loše Društvo i ELEVEN.

Brucifer će se održati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja.

– O svim pojedinostima publiku ćemo obavijestiti pravovremeno u opisu eventa i putem društvenih mreža Brucošijade FER-a. S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz bi bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 h ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od šest mjeseci, poručuju organizatori, a nove informacije o Bruciferu možete pronaći na linku.

Izdvojeni članak

Veliki studentski party u punom je jeku: Ulaz je besplatan, evo kako je prošla prva večer

I studenti Građevinskog u Rijeci imat će brucošijadu

Brucošijadu je već za ovaj četvrtak najvaio i Građevinski fakultet u Rijeci. Održava se u Stop Caffe & Clubu s početkom u 19 sati.

– Koliko vam je točno nedostajala riječ ‘brucošijada’? Znamo, previše! Zato smo sigurni da ju nikako nećeš propustiti!  Početak akademske godine sa sobom nosi i neke lijepe stvari, a na tom su se popisu lijepih stvari definitivno uvrstile i brucošijade! U suradnji sa Studentskim zborom Građevinskog fakulteta organizirali smo brucošijadu za sve one željne dobre zabave, poručili su organizatori, a sve nove informacije o događaju možete pratiti u Facebook eventu ovdje.