Pretraga

Provjerite koji se smjerovi u 2020. dodatno boduju na natječaju za studentski dom u Zagrebu

A- A+

Nastavna godina studentima završava za par tjedana. Studentski centar u Rijeci već je objavio natječaj za smještaj u studentskim domovima, a kako smo danas doznali, u Zagrebu će biti objavljen do kraja ovoga tjedna. Prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, pravo na dodatne bodove imaju studenti upisani na studijske programe koji se vode kao deficitarni. SC u Zagrebu objavio je koji su to.

Foto: Dominik Smolak|srednja.hr

Do kraja ovoga tjedna Studentski centar u Zagrebu raspisat će natječaj za smještaj u studentskim domovima, doznali smo to danas. Prema Pravilniku Ministarstva znanosti i obrazovanja o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, studenti koji su upisani na studijske programe koji se vode kao deficitarni imaju pravo na 200 dodatnih bodova na tom natječaju.

Riječ je o studijima koji se vode kao deficitarni na županijskoj razini prema mjestu studiranja, odnosno nalaze se u prvih 10 na listi deficitarnih studijskih programa Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje. Studentski centar u Zagrebu objavio je danas popis tih deset zanimanja za Zagreb i Zagrebačku županiju za akademsku godinu 2020./2021. To su:

Izdvojeni članak
Peti paviljon Studentskog doma Stjepan Radić Sava

Doznajemo kada će SC Zagreb objaviti natječaj za studentske domove: Jedna je novost u načinu prijave

1)         Medicina
2)         Matematika, nastavnički smjer
3)         Računarstvo
4)         Elektrotehnika i informacijska tehnologija
5)         Rehabilitacija
6)         Logopedija
7)         Strojarstvo
8)         Germanistika
9)         Farmacija
10)        Fizika, nastavnički smjer

Napomenimo za kraj kako studenti na dvopredmetnim studijima, prema trenutno važećem Pravilniku kojeg možete vidjeti u nastavku, također mogu ostvariti najviše 200 bodova.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [515.29 KB]