Pretraga

Pulski Fakultet ekonomije i turizma svakom brucošu dodijelio nastavnika koji će mu pomoći u studiranju

A- A+

Početak studentskog života brucošima može biti izazovan i zahtjevan. Na Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli svjesni su kako prilagodba na studiranje, koja uključuje nove obaveze, drugačiji životni ritam, a ponekad i promjenu sredine, nije uvijek lagana. Stoga su pokrenuli program Studentski voditelj, koji polaznicima prve godine preddiplomskog studija omogućuje savjetovanje s nastavnicima.

Foto: FET

FET je ove akademske godine imenovao studentske voditelje za sve svoje brucoše, odnosno svakom novom studentu dodijelio nastavnika, koji će pratiti njegov napredak i prilagodbu na studijski program. Voditelj će polaznike 1. godine inspirirati i usmjeravati u pisanju seminara i projekata, po potrebi upućivati prema odgovarajućoj studentskoj službi te im obogaćivati studentski i poslovni život.

Studenti u središtu interesa

Studenti su u središtu interesa FET-a, pa nije nužno da brucoši pristupe nastavnicima, već će voditelji kontaktirati studente kojima su dodijeljeni najmanje dvaput tijekom semestra. Nastavno osoblje Fakultete ekonomije i turizma čini kreativan mladi kadar koji spremno odgovara izazove i probleme, njeguje individualan rad sa studentima, potiče komunikaciju te pruža bezuvjetnu podršku.

Foto: FET

Brucošima će tijekom studiranja pomagati i Udruga mladih te Alumni FET Pula, koja povezuje nekadašnje i sadašnje studente s ciljem međusobnog povezivanja i podrške. Kroz besplatne edukacije, studenti će također moći steći dodatna znanja potrebna na tržištu rada i direktno se povezati s poduzetnicima, što će im pomoći u budućem zaposlenju.

Sve ostale informacije o programu možete pronaći na službenoj stranici Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.