Pretraga

Radna vremena menzi u velikim studentskim centrima: Provjerite gdje ćete moći jesti

A- A+

Tijekom narednih šest dana, imamo vikend plus tri neradna dana, s tim da jedan pada na subotu. Stoga će se promijeniti radna vremena studentskih menzi odnosno određena su dežurstva. Tako će u Zagrebu na neradne dane biti dežurne menze pri domovima, dok u Osijeku restoran u Istarskoj 5, sve ove dane radi uobičajeno. U Rijeci ima niz izmjena.

foto: Tea Ovničević | srednja.hr

U Splitu će također za ove mini praznike, dežurati barem po dvije menze dnevno. Napomenimo usput  što da je studentski restoran na Fakultetu građevine, arhitekture i geodezije, zbog rekonstrukcije zatvoren do daljnjeg.

U Zagrebu dežuraju menze pri domovima

Izdvojeni članak

[VIDEO] Studenti nam otkrili koja im je najbolja zagrebačka menza te što je najgore što su pronašli u hrani

Studentske menze pod okriljem SC-a, a koje se nalaze na fakultetima rade uobičajeno još danas, dok od sutra do srijede neće raditi.

Dežurni restorani SC-a Zagreb na Tijelovo 20.06., Dan antifašističke borbe 22.06. i Dan državnosti 25.06. bit će  SD „S. Radić“, SD „Cvjetno naselje“, i SD „Lašćina“.

Restoran ‘Express’ u Savskoj 25 radi zaključno s 19.06.2019. po uobičajenom radnom vremenu, a zatvoren je do srijede 26.06.2019.g. U srijedu se restoran ,,Express” otvara u 12 sati.

Caffe slastičarnica u SD ,,Cvjetno naselje” radi zaključno s 19.06.2019 te je potom zatvorena do srijede.

Restoran ,,TVZ” u petak 21.06. i u ponedjeljak 24.06. radi skraćeno od 8 do 16 sati, dok restoran NSK radi prema uobičajenom radnom vremenu u petak 21.06. i u ponedjeljak 24.06.

Dodajmo još da restoran na TVZ-u subotom, nedjeljom i blagdanom ne radi.

Kada je riječ o dežurstvima u Splitu, ovako su nas izvijestili iz tamošnjeg SC-a.

– Od 20.06. do 22.06. dežurni restorani su Ekonomija i hostel Spinut. Od 23.06 do 25.06 dežurni restorani su restoran Kampus i Index. Restoran Kantun C radi u ponedjeljak 24.6., a ostali restorani Studentskog centra Split započinju sa redovnim radom od 26.06., javljaju iz SC-a Split.

Napominju i da objekti jednostavnih usluga svoj rad usklađuju s radom fakulteta te su tako zatvoreni na blagdane 20.06. i 25.06.

U Osijeku Istarska 5 je neumorna, a u Rijeci kojekakve izmjene

Kao što smo već na samom početku naglasili studentski restoran u Istarskoj 5 u Osijeku, sve ove naredne dane, radit će prema uobičajenom radnom vremenu.

U Rijeci mnoštvo objekata nudi subvencioniranu prehranu studentima, a s obzirom da u ovo predstojeće praznično doba ima mnoštvo izmjena, najbolje je da ih prostudirate ispod.