Pretraga

Sutra zbog izbora ne radi većina menzi, evo gdje studenti mogu jesti u četirima gradovima

A- A+

Dan provedbe izbora u Hrvatskoj je neradni dan, a takva će biti i ova srijeda, kada se održavaju izbori za Hrvatski sabor. U školama i na fakultetima nema nastave, a ne radi ni dobar dio menzi. Ipak, u četirima najvećim sveučilišnim gradovima nekolicina studentskih restorana bit će dežurna.

menza u Osijeku

Menza u Osijeku, restoran Istarska | foto: srednja.hr

Ove srijede u Hrvatskoj su zakazani parlamentarni izbori, zbog čega će to biti neradni dan u kojem se izlazi na birališta. Studenti koji su na vrijeme promijenili svoje biračko mjesto glasat će u mjestima studiranja, a oni koji to nisu učinili na izbore će u mjesto prebivališta. U svakom slučaju, ovdje možete doznati kako pronaći svoje biračko mjesto.

Kako je riječ o neradnom danu, u školama i na fakultetima nema nastave, a ne radi niti dobar dio studentskih restorana. U četirima najvećim sveučilišnim gradovima – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku – nekolicina studentskih restorana bit će dežurna prema posebnom rasporedu.

Zagreb

Dežurni restorani SC-a Zagreb u srijedu su samo restoran u Studentskom domu Cvjetno naselje i restoran u Studentskom domu Stjepan Radić.

Split

U Splitu su dežurne menze Kampus, Index, Zalogajnica BB i Hostel, sve rade po uobičajenom radnom vremenu, dok se ostali restorani sutra neće otvarati.

Izdvojeni članak
izborne jedinice na karti

VIDEO Što su izborne jedinice i kako saznati svoje biračko mjesto?

Rijeka

Riječki studenti preko iksice u srijedu mogu objedovati samo u menzama Kampus i Mini. Restoran Mini radi od 7 do 21 sat. Linija u restoranu Kampus otvorena je isto od 7 do 21, pizzeria i snack rade od podneva do 18, dok je šank caffe bara otvoren od 8 do 18 sati.

Osijek

U Osijeku je restoran samoposluživanja u Istarskoj otvoren od 7:30 do 20:30, kantina u Novom domu radi od 7:30 do 14:30, a kantina u domu IGK od 7:30 do 20:30. Svi ostali objekti su zatvoreni.