Pretraga

Zatvara se mnogima omiljena menza, 27 radnika na bolovanju: ‘Molimo za razumijevanje’

A- A+

Ionako dugi redovi pred menzama Studentskog doma Stjepan Radić ovih bi dana mogli postati još duži. Naime, sve je više radnika Studentskog centra Zagreb na bolovanju, zbog čega se na Savi zatvara Brza linija posluživanja.

red pred menzom na savi

Red pred menzom na Savi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Ravnatelj Studentskog centra u Zagrebu, Mirko Bošnjak, izvijestio je studente da sve veći broj radnika odlazi na bolovanje, zbog čega se od danas zatvara jedna od menzi u sklopu najvećeg, Studentskog doma ‘Stjepan Radić’.

– Nažalost, svakim danom imamo sve više radnika na bolovanju te je danas na bolovanju čak 27 radnika. U drugim restoranima SC-a Zagreb situacija je još teža, stoga smo od danas prisiljeni u SD ‘Stjepan Radić’ zatvoriti Brzu liniju samoposluživanja. Molimo za razumijevanje te se nadamo skorijoj normalizaciji radnih procesa. U ovome trenutku razmatramo sve poslovne modele koji će dovesti do uobičajene isporuke hrane u našim restoranima, stoji u obavijesti koju potpisuje Bošnjak.

Izdvojeni članak
red pred menzom na savi

Ispred menze na Savi osvanula pomalo bizarna poruka uprave, SC se ispričao studentima

To bi ovih dana, pa do odlaska studenata na božićne praznike, dodatno moglo povećati gužve ispred preostale dvije linije na Savi. Kako smo pisali prije nešto više od mjesec dana, Facebook grupa stanara Save tjednima je bila pretrpana fotografijama velikih redova ispred tamošnjih menzi. Mi smo proveli svoj test – u redu pred menzom čekali smo 18 minuta, a ako je red dulji čekanje se može oduljiti i na pola sata.

Krajem studenog je ispred menze u studentskom domu ‘Stjepan Radić’ osvanula bizarna poruka SC-a da će gužve biti manje ako studenti kraće biraju jela. Iz SC-a su se kasnije ispričali i rekli da je ova poruka bila prilično nespretna, ali da je pisana u dobroj namjeri. Kao razlog gužve naveli su, između ostalog, velik broj zaposlenika na bolovanju i kvar na elektroinstalacijama.