Pretraga

Radno vrijeme menzi na Dan sjećanja: Pogledajte gdje ćete moći ‘peglati’ X-icu

A- A+

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, mijenja se radno vrijeme pojedinih menzi. Provjerili smo koje vas promjene očekuju u radnom vremenu menzi u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

restoran savska menza red SC

Restoran Savska | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Ove subote, 18. studenog, obilježava se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Budući da je riječ o prazniku, radno vrijeme menzi se mijenja. Posjetili smo internetske stranice SC-a u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Varaždinu te provjerili gdje ćete moći ‘peglati’ X-icu.

Studentski centar u Zagrebu

Na stranicama SC-a u Zagrebu stoji obavijest da Express restoran u Savskoj cesti 25 neće raditi na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sježanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Informacija o radnom vremenu ostalih menzi nema.

Studentski centar Rijeka

Studentski centar Rijeka obavijestio je studenta da će 18. studenog šank Restorana Kampus raditi od 8 do 15 sati, dok će linija raditi od 12 do 19 sati. Osim toga, ističu i da će radno vrijeme Restorana Index biti od 12 do 19 sati.

Izdvojeni članak
širok izbor veganskih ili vegetarijanskih opcija za jelo

Ogroman broj studenata podržava zdravije opcije u menzama: ‘Lijepo je vidjeti da bi ih mnogi nevegani jeli’

Studentski centar u Osijeku

– Obavijest studentima. U subotu 18. studenog radi samo Restoran Kampus od 11:30 do 18:30. Svi ostali objekti su zatvoreni, objavili su iz SC-a u Osijeku.

Studentski centar Split

U vrijeme pisanja ovoga teksta, SC Split nije objavio informacije vezane uz radno vrijeme menzi na Dan sjećanja.

 

Copy link
Powered by Social Snap