Pretraga

SC objavio popis studenata koji su dobili jednokrevetnu sobu u domu, pogledajte jeste li na listi

A- A+

Većina stanovnika studentskih domova u Zagrebu sobu dijeli s najmanje jednim cimerom. No, pojedini studenti imaju pravo na jednokrevetnu sobu, a riječ je o onima koji imaju zdravstvene poteškoće. Studentski centar u Zagrebu objavio je listu dobitnika jednokrevetnih soba.

Foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

Sredinom srpnja studeni koji su sudjelovali u natječaju za ostvarivanje prava na smještaj u studentskim domovima u Zagrebu imali su prilike poslati posebnu prijavu za smještaj u jednokrevetnim sobama. Pravo na takav smještaj imaju studenti koji zbog određenog zdravstvenog razloga ne mogu stanovati s cimerima. Studentski centar u Zagrebu objavio je listu dobitnika jednokrevetne sobe, a možete je vidjeti ispod teksta.

– Studenti u jednokrevetne sobe useljavaju s potvrdom nastavnog zavoda za javno zdravstvo ‘Dr. A. Štampar’. Studenti koji su ostvarili smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova mogu podići potvrde radnim danom od 13:00 do 14:00 sati, u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo ‘Dr. Andrija Štampar’, u Službi za školsku i adolescentnu medicinu, Mirogojska 16. Potvrda se naplaćuje 100,00 kuna, piše u obavijesti SC-a Zagreb.

Izdvojeni članak

Je li se situacija u domovima poboljšala nakon dolaska novih članova domskih odbora? ‘Mislim da bi se trebali aktivirati’

Kako su ranije objasnili iz SC-a, lista studenata izrađivala se prema težini zdravstvenih teškoća, a bez kontraindikacija za smještaj u jednokrevetne sobe u studentskom domu. Postupak je provodi Povjerenstvo specijalista školske medicine, a pravo su mogli ostvariti samo studenti koji su na natječaju ostvarili pravo na studentski dom.

Kao i ostali studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u domovima u Zagrebu i studenti koji su dobili jednokrevetne sobe useliti mogu do 30. rujna.

U nastavku možete vidjeti imena studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u jednokrevetnim sobama u domovima SC-a u Zagrebu. Napomena: ako vam popis nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab