Pretraga

Stigli su konačni rezultati natječaja za smještaj u studentske domove u Splitu

A- A+

Nakon isteka žalbenog roka, stigli su konačni rezultati Natječaja za smještaj u Studentske domove za akademsku godinu 2018./2019. odnosno za Učenički dom te za subvencije u iznosu od 600 kuna, koje će dobiti oni koji su zaslužili smještaj u studentskom domu Bruno Bušić. Od 202 pristigle žalbe, uvaženo ih je 22 pa u dokumentu ispod teksta provjerite je li među njima i vaša.

izvor fotografije: Studentski centar Split

Izdvojeni članak

Dodatnih 270 studenata ostvarilo pravo na dom: Studenstki centar Zagreb objavio rezultate žalbi

Oni koji su dobili mjesto u studentskim domovima u njih se trebaju useliti od 1. do 5. listopada. Iz SC-a Split obavještavaju, da će se nakon useljenja svih studenata koji su ostvarili pravo na dom, provesti spuštanje bodovnog praga.

Stoga ako ste blizu ispod crte, ima još nade da ćete se smjestiti u dom ili barem ostvariti subvenciju od 600 kuna.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj, mogu zamijeniti sobe unutar studentskih domova, a za to je potrebno popuniti Obrazac za zamjenu studentskih domova, koji se nalazi na stranicama SC-a Split te ga donijeti u sobu 101 studentskog doma Bruno Bušić od 12. rujna do 14. rujna.

Detalje oko useljenja u studentske i učenički dom te o primanju novčane subvencije, možete provjeriti na ovoj poveznici. Konačne rezultate Natječaja za smještaj u Studentske domove za akademsku godinu 2018./2019. pogledajte ispod.

[scribd id=388349731 key=key-5V5m7pq9v3C9XmnTDHYh mode=scroll]

[scribd id=388349804 key=key-AELu3P2MV28WiyvFgvjB mode=scroll]

Download

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap