Pretraga

Pojedini studenti ostali bez mjesta u domu jer nisu rezervirali smještaj, spuštena bodovna granica u Splitu

A- A+

Rezultati natječaja za studentske domove objavljeni su još prošlog mjeseca, a kako je to i inače uobičajeno, nakon rezultata roka za žalbe i roka za rezervaciju pojedini studentski centri počeli su spuštati bodovne granice za useljenje. To je ovih dana učinio i Studentski centar u Splitu.

foto: Ana Šoda | Srednja.hr

U Studentskom centru u Splitu proteklog je petka završen proces rezervacije soba u studentskim domovima. Za studente koji do tog dana nisu rezervirali sobu smatra se da su odustali od smještaja u domu. Kako su obavijestili iz Studentskog centra Split, svoj smještaj nije rezerviralo 58 studenata pa je crta na rang-listi dobitnika spuštena za 21 mjesto brucoša i 37 mjesta ostalih studenata.

– Ako ste spuštanjem rang liste ostvarili pravo na dom i još uvijek ste zainteresirani za smještaj, rezervaciju sobe možete napraviti na linku od 20. rujna u 20:00 do petka 24. rujna. u 9:00 sati. Ako ne napravite rezervaciju, smatrat ćemo da ste odustali od smještaja u studentskom domu, stoji u obavijesti SC-a Split.

Popis studenata koji su ostvarili pravo na dom nakon spuštanja bodovne liste možete vidjeti u dokumentu u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [81.62 KB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap