Pretraga

Student ostavio otvoren prozor od stana šest mjeseci, kad se vratio imao je što vidjeti

A- A+

Ako vam ikada padne na pamet da prozor od stana ostavite otvoren preko ljeta ili čak dulje, promislite još jednom. Dvadesetogodišnjem Oluwageorgeu Johnsonu sa Sveučilišta Trent u Nottinghamu to više nikad neće pasti na pamet. Za vrijeme korona lockdowna ‘pobjegao’ je iz stana, a jedan od prozora ostavio otvoren. Od toga je prošlo šest mjeseci, za vrijeme kojih su mu stan doslovno naselili golubovi. A zna se što dolazi s pticama – ptičja kakica.


Oluwageorge Johnson, dvadesetogodišni student medija i komunikacija sa Sveučilišta Trent u Notthingamu prošlog je tjedna dobio jako zanimljivi mail. Iz uprave zgrade u kojoj je živio javili su mu da su njegov stan naselili – golubovi.

Naime, Johnson je za vrijeme lockdowna u ožujku ‘pobjegao’ iz spomenutog stana. Tom je prilikom ostavio jedan od prozora otvoren, a sudeći po prizoru koji su ugledali radnici, golubovima nije trebalo puno da zauzmu teritorij. Stan je sada prekriven ptičjom kakicom, a radnici su u sudoperu ugledali ptičja jaja, a uza sve to u prostoru stana pronašli su i malog ptića.