Pretraga

Student ostavio otvoren prozor od stana šest mjeseci, kad se vratio imao je što vidjeti

Ako vam ikada padne na pamet da prozor od stana ostavite otvoren preko ljeta ili čak dulje, promislite još jednom. Dvadesetogodišnjem Oluwageorgeu Johnsonu sa Sveučilišta Trent u Nottinghamu to više nikad neće pasti na pamet. Za vrijeme korona lockdowna ‘pobjegao’ je iz stana, a jedan od prozora ostavio otvoren. Od toga je prošlo šest mjeseci, za vrijeme kojih su mu stan doslovno naselili golubovi. A zna se što dolazi s pticama – ptičja kakica.


Oluwageorge Johnson, dvadesetogodišni student medija i komunikacija sa Sveučilišta Trent u Notthingamu prošlog je tjedna dobio jako zanimljivi mail. Iz uprave zgrade u kojoj je živio javili su mu da su njegov stan naselili – golubovi.

Naime, Johnson je za vrijeme lockdowna u ožujku ‘pobjegao’ iz spomenutog stana. Tom je prilikom ostavio jedan od prozora otvoren, a sudeći po prizoru koji su ugledali radnici, golubovima nije trebalo puno da zauzmu teritorij. Stan je sada prekriven ptičjom kakicom, a radnici su u sudoperu ugledali ptičja jaja, a uza sve to u prostoru stana pronašli su i malog ptića.

Student ostavio otvoren prozor od stana šest mjeseci, kad se vratio imao je što vidjeti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap