Pretraga

Student servis u ‘kaosu’ zbog studenata koji žele čistiti snijeg

A- A+

Objava gradonačelnika Milana Bandića kako Studentski centar traži oko tisuću studenata koji će čistiti snijeg po raznim lokacijama grada Zagreba za 35 kuna po satu napravila je pravu ludnicu u službi za zapošljavanje. Kancelarije su prepune studenata koji žele zaraditi koju kunu čisteći snijeg, a zaposlenici SC-a imaju pune ruke posla s prijavama.

Grad Zagreb traži veći broj studenata/ica za potrebe čišćenja snijega na raznim lokacijama po gradu. Cijena sata je 35,00 kn. Studenti se prijavljuju, osobno uz predočenje članske iskaznice, u Student servisu od 7:00 do 17:30 h, sadržaj je oglasa koji je osvanuo na stranicama Studentskog centra u Zagrebu nedugo nakon što se gradonačelnik Milan Bandić hvalio po medijima kako će ponuditi posao za oko tisuću studenata.

Izdvojeni članak

Dobra volja: Studenti besplatno sugrađanima pomažu čistiti snijeg


www.jabuka.tv

Prilikom poziva Student servisu, iz službe za zapošljavanje smo saznali kako imaju pune ruke posla, jer su njihove kancelarije cijeli dan prepune studenata koji žele zaraditi novac čišćenjem zagrebačkih ulica.

Slobodnih mjesta još uvijek ima, a Studentski servis je produžio svoje radno vrijeme do 18 sati, iako je na oglasu navedeno kako se prijave primaju do 17 sati i 30 minuta.

Sve što je potrebno studentu koji bi se prijavio za posao plaćen 35 kuna po satu je prijava u Student servisu gdje trebate ostaviti ime i prezime, kontakt broj i adresu stanovanja.