Pretraga

Studenti FER-a i FSB-a zajednički organiziraju zanimljiv događaj, svidjet će se svima koje zanimaju roboti

A- A+

Otvorene su prijave za još jedno izdanje Fightboticsa, natjecanje u borbi robota u organizaciji studenata FER-a i FSB-a. Za borbu se mogu prijaviti studentski timovi do 1. listopada i hobistički timovi do 20. studenog. Natjecanje će se održati ovoga prosinca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fightbotics🛠 (@fightbotics)

Studenti Fakulteta strojarstve i brodogradnje te Fakulteta elektrotehnike i računarstva, objavili su da otvaraju prijave za još jedno natjecanje u borbi robota – Fightbotics.

– S velikim uzbuđenjem najavljujemo nove borbe robota! U većem izdanju i novom ruhu. Fightbotics ekipa marljivo radi kako bi osigurala čim bolji event koji bi se trebao održati u prosincu, najavljeno je na službenom Instagramu Fightboticsa.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Bili smo na prvim studentskim borbama robota: Neki su imali i bacače plamena

Prijave su otvorene putem ove poveznice, a prijaviti se mogu studentski timovi kojima fakultet subvencionira izradu robota za borbu te hobistički timovi koji sami sebi sve plaćaju. Prijave za studentske timove otvorene su do 1. listopada, dok su prijave za hobističke timove otvorene nešto duže, do 20. studenog.

Podsjećamo da smo prošle godine bili na prvom izdanju Fightboticsa te smo sve zabilježili u prigodnom videu. Toga smo ljeta također imali priliku razgovarati s voditeljicom Fightboticsa koja nam je otkrila kako je cijela ta priča započela.

@srednja_hr Krš i lom na studentskim borbama robota! #robot #robotfight #student #studenti #studentskeborberobota #fightbotics #fsb #srednjahr #foryou #foryourpage #fyp ♬ TikTok All-Star (V2) – Official Sound Studio