Pretraga

Studenti koji se uključe u veliku božićnu akciju kolega s Medicinskog imaju besplatan ručak u menzi

A- A+

Božić je vrijeme darivanja, a uoči njega mnogi odlučuju pomoći drugima oko sebe. Organiziraju se razne akcije, a jednu takvu imaju i studenti medicine koji u najvećem studentskom domu u Hrvatskoj organiziraju dobrovoljno darivanje krvi.

I ove godine studentska sekcija za dobrovoljno darivanje krvi i transfuzijsku medicinu provodi akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održavati od 15. prosinca između 11 i 17 sati.

– Nadamo se da ste dobrog zdravlja jer je došlo vrijeme za najbolji dio godine i našu tradicionalnu božićnu akciju darivanja krvi. Ova akcija će biti posebna po tome što će se održavati u Studentskom domu Stjepan Radić u dvorani Škuc kod menze 1, tako da može sudjelovati još veći broj studenata, javljaju studenti Medicinskog.

Osim što će time učiniti dobro djelo uoči blagdana, one koji se odazovu očekuje i poklon.

– Sve hrabre darivatelje kao i uvijek čeka besplatan ručak i mali poklon. Zahvaljujemo i Hugo’s baru na svojoj donaciji – kuponima za besplatnu kavu. Akcija će se održati uz sve preporučene protuepidemijske mjere te vas očekujemo u što većem broju, poručuju organizatori, a više o događaju pratite putem Facebook eventa na poveznici.