Pretraga

Studenti odlučili iznenaditi ‘tete’ u domu: Skupljaju novac, svakoj će dati ružu za Dan žena

A- A+

Studenti stanari Studentskog doma Stjepan Radić na Savi pokrenuli su akciju za Dan žena. Do nedjelje skupljaju novac kako bi svakoj ‘teti’ koja tamo radi kupili po jednu ružu. Uz ruže će im dostaviti i unikatne poruke zahvale.

ruža

Foto: Unsplash; Ivan Jevtic

Studentski odbor Studentskog doma Stjepan Radić na Savi odlučili su se povodom Međunarodnog dana žena, koji pada na utorak, 8. ožujka, zahvaliti tetama koje rade u domu i menzi.

– Dragi sustanari Save i svi koji se tako osjećaju, povodom Dana žena u znak zahvalnosti za neprestani trud teta čistačica, kuharica, blagajnica, te na inicijativu kolega Tome Rajića i Mihaela Biškupa na Savi pokrećemo inicijativu kupnje jedne ruže za svaku od njih, napisali su u grupi na Facebooku koja okuplja stanare Studentskog doma Stjepan Radić.

Dat će im i unikatnu poruku

Cijena jedne ruže iznosi 18 kuna što je, kažu, manje od dvije kave. Ipak napominju da je svaka donacija dobrodošla i da svatko donira onoliko koliko može. Ukupno je potrebno 170 ruža da obuhvate sve tete na Savi.

– Sav donirani novac će se bilježiti u javnoj Excel tablici, te će svaka osoba koja sudjeluje potpisati izjavu o donaciji. Voljeli bismo tetama uz ružu pokloniti i unikatnu poruku tako da se svaki dar razlikuje i bude poseban. U tu svrhu slobodno pišite u komentare ideje za željene porukice, pišu iz Studentskog odbora.

Izdvojeni članak
Studentski dom Stjepan Radić (3)

Studentski dom na Savi dobio nekoliko novih stvari: I trgovina bi se mogla uskoro otvoriti

‘Hvala svima koji će se uključiti’

Donacije se skupljaju od danas, petka 4. ožujka do nedjelje 6. ožujka, ispred menze broj 2 na Savi, a od ponedjeljka studenti kreću u kupovinu ruža.

– Hvala svima koji će se uključiti u akciju. Sve se može kad se male ruke slože. Ukoliko se pronađe povoljnija cijena ruže, uzet ćemo povoljniju te Vas sukladno o promjeni obavijestiti, zaključuju u obavijesti članovi Studentskog odbora doma na Savi.