Pretraga

Studenti, ovdje možete na psihoterapiju uz 50 posto popusta: Za jednu skupinu je besplatna

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet nudi psihoterapiju. Njihovim studentima je besplatna, a svi drugi studenti imaju 50 posto popusta.

psihoterapija

Ilustracija: Unsplash; Priscilla Du Preez

Pandemija, potresi, inflacija. Samo su to neki od stresora koji direktno utječu na mentalno zdravlje, a kako stručnjaci upozoravaju već godinama, imamo neke loše pokazatelje. I to posebno među mladima. Veći stupanj izoliranosti, socijalne anksioznosti, ali i depresije.

Ovaj faks nudi baš dosta usluga

Srećom, živimo u vremenu kada briga o mentalnom zdravlju polako postaje standard. Polako se rješavamo duboko društveno ukorijenjene stigme i sve češće pričamo o tome koliko je mentalno zdravlje važno. Da je mentalno zdravlje važno, posebno među studentima, znaju i na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Iako svi znaju za neke od njihovih najpoželjnijih studijskih programa, šira javnost možda nije upoznata s bogatom lepezom usluga koje ovaj poznati faks nudi u svojoj nastavno-kliničkoj bazi. Među inim laboratorijima i kabinetima, zagrebački ERF ima i Kabinet za psihoterapiju.

Uz rad s djecom koja imaju teškoće i njihovim obiteljima, usluge psihoterapije mogu koristiti i drugi građani. Savjetovanje ili psihoterapija dostupni su za sve – studente, odrasle, parove – koji imaju potrebu za podrškom, promjenom, uvidom, rastom i razvojem.

Izdvojeni članak

Pandemija je imala neviđen utjecaj na mentalno zdravlje mladih, pokazalo izvješće EU

Besplatna za jednu skupinu studenata

Savjetovanjem ili psihoterapijom pomažu ljudima u prevladavanju socioemocionalnih problema, pružaju podršku, ali i preveniraju ozbiljne psihološke poremećaje. Stručnjaci vam mogu pomoći s narušenim odnosima, pomoći vam u odrastanju i oblikovanju identiteta, zdravom rastu i razvoju. Stručna podrška, savjetovanja i terapije provode s osobama u dobi od 5 godina nadalje, individualno i radom u paru u trajanju od 60 minuta, te u grupnom radu u trajanju od 60 do 90 minuta.

– U radu s klijentima usmjereni smo na njihove snage, potičući osviještenost o sebi i situaciji u kojoj se nalaze te razvijajući nove strategije suočavanja s teškoćama (jačanje osobnih potencijala, samopoštovanja, samopouzdanja i samozastupanja). Tijekom rada poteškoće se nastoje prevladati promjenom perspektive i usmjeravanjem prema novim i dubljim razinama razumijevanja situacije koju doživljavaju kao problem, kao i dubljim razinama razumijevanja samog sebe, stoji na stranicama nastavno-kliničke baze ERF-a.

Najbolje od svega – studenti će dobiti 50 posto popusta, a oni koji studiraju na ERF-u, ove usluge mogu dobiti besplatno. Više o tome pogledajte ovdje.