Pretraga

‘Što se deralo, deralo se’: Studenti oduševljeni novitetom u menzi

A- A+

Riječki studenti sada mogu uživati u novoj pogodnosti u restoranu Kampus. Ondje je uveden redomat zahvajujući kojem studenti sada mogu pratiti svoju narudžbu i ne moraju čekati da čuju izvikivanje svog broja narudžbe. Novina je za sada prisutna samo u restoranu Kampus na liniji za kupnju pizze, a iz Studentskog centra poručuju kako nastavljaju raditi na poboljšanju studentskog standarda.

restoran kampus

Foto: screenshot Google Maps

Studenti Sveučilišta u Rijeci sada mogu uživati u novoj pogodnosti u restoranu Kampus. Uveden je redomat za pizzeriju kojim studenti sada mogu pratiti svoju narudžbu i ne moraju čekati da čuju izvikivanje svog broja narudžbe. Za praćenje svoje narudžbe na redomatu studentima trebaju imati pametni telefon pomoću kojeg mogu skenirati QR kod na računu i pratiti svoju narudžbu.

– Uveli smo redomat s ciljem unapređenja kvalitete usluge i uštede vremena studenata kako bi oni svoje slobodno vrijeme proveli kvalitetnije, a ne čekajući u redovima, poručili su iz Studentskog centra Rijeka.

Izdvojeni članak
sveučilišni odjeli rijeka

Novost od listopada: Studenti velikog sveučilišta imat će besplatan upis u sveučilišnu knjižnicu

Novina je razveselila studente koji će sada morati kraće čekati na red za obrok. ‘Što se deralo, deralo se’, zaključio je jedan student u komentaru na Facebook profilu Studentskog centra Rijeka. ‘Nema slađe pizze nego kada iz petnih žila pozoveš kao mater doma na ručak’, našalio se drugi student.

Na naš upit hoće li redomati biti postavljeni i u drugim restoranima, Studentski centar Rijeka poručuje kako redovito rade na poboljšanju studentskog standarda.

– Studentski centar Rijeka učestalo radi na razvoju i novim tehnologijama a sve u cilju poboljšanja studentskog standarda, tako da ćemo sukladno mogućnostima se nastaviti razvijati, poručili su.