Pretraga

Super vijest za maturante: U Zagrebu će se na jednom mjestu predstaviti svi fakulteti

A- A+

Svi zagrebački fakulteti i ove će se godine na jednom mjestu predstaviti maturantima. Sveučilište u Zagrebu organizira Smotru sveučilišta, a ona će se, sredinom studenog održati na Zagrebačkom velesajmu. Smotra će trajati tri dana, a maturanti će na njoj moći doznati sve o studijima koje žele upisati.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se od 9. do 11. studenog ove godine u prostorima Kongresne dvorane i dvorane Zimski vrt zagrebačkog velesajma u hibridnom obliku, kombinaciji događanja uživo i objava različitih digitalnih sadržaja. Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku razgovarati sa studentima i profesorima te iz prve ruke doznati sve o studiranju na određenom fakultetu, studentskoj praksi, raznim udrugama te općenito o studentskom životu.

Izdvojeni članak

Smotra Sveučilišta u Zagrebu završila u znaku PBF-ovih vještica

Ovogodišnja Smotra posjetiteljima će ponuditi i dodatne informacije o diplomskim, specijalističkim i doktorskim studijima koji se izvode na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu i sudjelovanju studenata u različitim domaćim i međunarodnim projektima te o aktivnostima koje se na cijelom Sveučilištu provode s ciljem jačanja internacionalizacije.

Osim razgovora s predstavnicima fakulteta, za posjetitelje će biti pripremljena i besplatna tiskana izdanja korisnih priručnika kao što su ‘Vodič za buduće studente’, vodiči za doktorande te priručnici s brojnim drugim informacijama. Naravno, bit će tu i zabavnog sadržaja te nekoliko novosti.

Djelić atmosfere s prošlogodišnje Smotre pogledajte u videu ispod:

@srednja_hr Sve štandove fakulteta Sveučilišta u Zagrebu možete posjetiti na Smotri do 12. studenog! #smotrasveucilistauzagrebu #smotrasveucilista #smotra #sveuciliste #sveucilisteuzagrebu #faks #fakultet #studiranje #maturanti #maturant #srednjahr #fyp #foryourpage #foryou ♬ Pumpkins – Chris Alan Lee