Pretraga

Sveučilište donijelo konačnu odluku o dodjeli stipendija, evo tko su dobitnici za ovu godinu

A- A+

Sveučilište u Rijeci donijelo je konačnu odluku, dodijelit će 110 stipendija za izvrsnost svojim studentima. Natječaj su raspisali prošlog mjeseca, a u međuvremenu su odlučili i da će povećati broj stipendista. Sada su objavili popis imena dobitnika.

stipendija

Foto: srednja.hr | Unsplash

Sveučilište u Rijeci tijekom prošlog je mjeseca raspisalo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost svojim studentima, a sada su izašli konačni rezultati tog natječaja.

Dodijeljeno 110 stipendija

Evaluacijski odbor prvo je 7. studenog objavio privremenu rang listu. Nakon toga je do 15. studenog trajao rok za prigovore, odbor ih je pregledao, obavijestio podnositelje o rješenju i donio konačnu odluku. Tu je odluku na koncu potvrdio i Senat riječkog sveučilišta, a potpisala rektorica Snježana Prijić Samaržija.

Na listi se među dobitnicima stipendije, nakon što su određeni prigovori prihvaćeni, a pet studenata odustalo od natječaja, našlo 110 studenata Sveučilišta u Rijeci i pripadajućih fakulteta. Imena dobitnika pogledajte u dokumentu ispod; ako vam se ne prikazuje, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prvi su ove godine proveli natječaj

Najviše trideset posto dodijeljenih stipendija ide studentima prve godine, a prijaviti su se mogli svi koji redovno studiraju na stručnim i sveučilišnim, preddiplomskim, diplomskim i integriranim studijima riječkog sveučilišta i pripadajućih fakulteta.

Sveučilište u Rijeci prvo je od naših sveučilišta provelo natječaj i donijelo konačno odluku o izvrsnim stipendistima za ovu godinu. Studenti još moraju sa Sveučilištem potpisati ugovor o stipendiranju. Način i vrijeme potpisivanja ugovora bit će objavljeni na službenim web stranicama.