Pretraga

Sveučilište na jugu ima zanimljiv TikTok natječaj za studente: Najbolji će biti nagrađeni

A- A+

Sveučilište u Zadru objavilo je ‘UNIZD Reel Life’ video natječaj za studente. Studenti trebaju snimiti do pet kratkih videozapisa koji prikazuju različite aspekte studentskog života na Sveučilištu u Zadru. Oni najbolji bit će nagrađeni.

Snimanje za društvene mreže

Snimanje za društvene mreže | foto: Canva

Sveučilište u Zadru pokrenulo je video natječaj za studente ‘UNIZD Reel Life’. Mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zadru upisani u tekuću akademsku godinu s maksimalno pet kratkih videozapisa o različitim aspektima studentskog života u Zadru. Videozapis treba trajati najviše jednu minutu.

– Ovo je jedinstvena prilika za vas da istražite svoje kreativne ideje i pretvorite ih u djelo, pokažete svoje vještine u produkciji video sadržaja i stvorite nezaboravne trenutke za publiku. Najbolje ocijenjene radove očekuju i sjajne nagrade, naveli su sa Sveučilišta u Zadru.

Izdvojeni članak
kif zagreb tiktok

Zagrebački faks osvanuo na TikToku: Već su prikupili 230.000 pregleda, predstavili i dekana

Prijave su otvorene do 1. ožujka u 16 sati. Sa Sveučilišta su napomenuli da videozapisi moraju biti originalni i da je potrebno obratiti pažnju na tehničku kvalitetu snimaka i montaže. Sve pristigle videozapise ocjenjivat će stručni žiri, a najbolji će biti nagrađeni i objavljeni na stranicama Sveučilišta u Zadru. Radovi se šalju ovdje, a za sva dodatna pitanja studenti se mogu javiti na  [email protected].