Pretraga

Sveučilište u Osijeku objavilo natječaj za financiranje Erasmus razmjene i prakse u ljetnom semestru

A- A+

U okviru Erasmus+ programa  Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku objavilo je natječaj za dodjelu financijskih potpora studentima koji odlaze na inozemne visokoškolske ustanove ili organizacije. Na natječaj se mogu prijaviti redoviti i izvanredni studenti Sveučilišta u Osijeku.

Osječki studenti koji u ljetnom semestru akademske godine 2017/18 žele sudjelovati u studentskoj razmjeni unutar Erasmus+ programa ili od studenog ove pa do rujna sljedeće kalendarske godine na stručnoj praksi, moraju se do 30. rujna javiti na natječaj kojeg je raspisalo njihovo Sveučilište.

Izdvojeni članak

Pozor, Splićani: Sveučilište je već raspisalo natječaj za Erasmus+

Mobilnost u svrhu studijskog boravka i/ili stručne prakse moguće je realizirati na visokoškolskim ustanovama ili organizacijama u Erasmus+ programskim zemljama. Preduvjet za realizaciju mobilnosti u svrhu studijskog boravka su sklopljeni Erasmus+ međuinstitucijski sporazumi.

Iznosi financijske potpore za studente ovisi o vrsti i trajanju aktivnosti za koju se studenti prijavljuju u okviru natječaja i navedeni su u uputama za studente, a oba dokumenta možete detaljno proučiti na kraju ovog članka.

Prijava za mobilnost studenata treba sadržavati obvezne dokumente:

1. popunjen prijavni obrazac
2. kopiju domovnice (za hrvatske državljane) ili drugi dokaz o državljanstvu za strane studente
3. potvrdu o statusu studenta
4. prijepis ocjena svih položenih ispita sa svih razina studija

Dodatne dokumente:

5. prijavni obrazac za dodatno financiranje studenata s invaliditetom
6. prijavni obrazac za dodatno financiranje studenata nižeg socioekonomskog statusa i izjava o članovima zajedničkog kućanstva

[scribd id=358179627 key=key-QVl3TnykgyepiKS4QyyI mode=scroll]

[scribd id=358179685 key=key-l73eZPrC8Np0fFSJIwS5 mode=scroll]