Pretraga

U SC-u se skraćuje i prije i poslije blagdana: Evo kako radi student servis, menze, uprave…

A- A+

Ove godine 30. svibnja neradni je dan, a na taj datum ‘padaju’ jedan praznik i blagdan, Dan državnosti i Tijelovo. To znači da Studentski centar u Zagrebu skraćuje radno vrijeme, negdje uoči, negdje nakon blagdana. Prema prilagođenom radnom vremenu rade uprave domova, menze, kao i student servis.

Studentski centar Zagreb | foto: srednja.hr, Ramona Šćuric

Studenti stanari Studentskog doma Cvjetno dobili su obavijest kako će dan prije Dana državnosti i Tijelova, koji ‘padaju’ na isti dan, 30. svibnja, biti skraćeno radno vrijeme uprave doma, blagajne i skladišta. Prema obavijesti na vratima paviljona, 29. svibnja navedeno radi do 13 sati. U petak uprava Cvjetnog, blagajne i skladišta uopće neće raditi.

Foto: srednja.hr

Kada je riječ o student servisu u zgradi Studentskog centra na Savskoj, on neće raditi na blagdan i praznik u četvrtak. U petak, pak, student servis radi skraćeno od 7:30 do 13 sati.

U menze se od 30. svibnja do 2. lipnja uvode dežurstva. Dežurni će biti restorani u SD Cvjetno naselje, u SD Stjepan Radić, te za doručak i ručak menza u SD Lašćina. S time da Lašćina ne radi nedjeljom. Svi ostali restorani SC-a Zagreb po uobičajenom radnom vremenu rade od 3. lipnja.