Pretraga

U studentskom domu velikog sveučilišnog grada otvorena teretana: Besplatna je i radi 0-24

A- A+

Teretana je otvorena u prizemlju Studentskog doma ‘Bruno Bušić’ u Splitu, a radit će 0-24. Studenti će tako imati priliku potpuno besplatno koristiti sprave i održavati kondiciju tijekom akademske godine, a prvi su u njoj odradili trening studenti igrači Akademskog malonogometnog kluba Universitas. U isto je vrijeme obnovljena i teretana u domu na Kampusu.

Nova teretana je podijeljena u dvije prostorije, pa su tako u onoj većoj smještene sprave za vježbanje s težinama uz ergometar. U manjoj prostoriji su sprave za studente koji se žele fokusirati na kardio vježbe. Uz lijepo uređene zidove, studenti mogu uživati i u pogledu kroz prozor koji puca na Kaštelanski zaljev.

Studenti igrači Akademskog malonogometnog kluba Universitas prvi su isprobali novu teretanu i svoj prvi trening tamo odradili u sitnim noćnim satima, a svečano je vrpcu prerezao i nove prostorije teretane za javnost otvorio najveći navijač, Božo.

Teretana na Kampusu obnovljena je i također otvorena, pa zato sadržaja za vježbanje sigurno neće nedostajati. Svim studentima iz Studentskog centra Split zaželjeli su dobar trening i još bolji akademski uspjeh.