Pretraga

U Zagrebu se nisu otvorile sve menze, jedna od posjećenijih ostaje zatvorena do daljnjeg

A- A+

Osim učenika, svojim studijskim obvezama s početkom ovog tjedna vratila se i većina studenata. Povratak u mjesto studiranja znači i zamjenu domaće kuhinje s prehranom u menzama. No u Zagrebu jedna od omiljenih ostaje zatvorena do daljnjeg.

Student servis_SC Zagreb

Studentski centar Zagreb | foto: Ramona Šćuric, srednja.hr

Među najposjećenijim studentskim restoranima svakako su oni u sklopu Studentskog centra u Zagrebu na Savskoj. Studenti su se proteklog ponedjeljka vratili studijskim obvezama, a samim time vrata je otvorila i većina menzi. Iako je u SC-u Zagreb otvorena ‘spora’ linija ‘Savska, za sad ostaje zatvorena mnogima omiljena ‘brza’, odnosno Express linija. Na webu SC-a stoji samo kako je ova menza privremeno zatvorena.

Nije tajna da se u SC-u ovih tjedana suočavaju s većim brojem oboljelih radnika, zbog čega menze otežano rade. Sredinom prosinca SC je tako izvijestio da ih je na bolovanju čak 27 zbog čega je tada privremeno zatvorena ‘brza’ menza u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić – Sava.

U svakom slučaju, ako se i odlučite pojesti nešto u menzi u SC-u, imajte na umu kako su obje ‘spore’ linije otvorene samo za ručak. Linija lijevo radi od 11 do 15 sati, ona desno od 12 do 14:30. Subotom i nedjeljom restoran ne radi.