Pretraga

Veleučilište organizira kviz kojeg vodi Joško Lokas: Evo kako se prijaviti i što možete osvojiti

A- A+

U organizaciji Effectus veleučilišta 20. i 21. ožujka u 19 sati, u zagrebačkom će se Maksi Pubu održati pub quiz, natjecanje u kojem kandidati, maturanti i studenti završnih godina prijediplomskih studija, mogu testirati svoje opće, ali i stručno znanje. Kviz će voditi popularni televizijski voditelj Joško Lokas, osigurano je besplatno piće, a mogu se osvojiti i vrijedne nagrade.

Foto: Canva / Effectus

Effectus veleučilište 20. i 21. ožujka organizira pub quiz za maturante i studente završnih godina prijediplomskih studija. Lokacija održavanja je zagrebački Maksi Pub, događanje će početi u 19 sati, a kvizove će voditi popularni televizijski voditelj Joško Lokas.

Najboljima u pub quizu Effectus veleučilište će darovati vrijedne nagrade. Osvojeno prvo mjesto donosi 100-postotni iznos stipendije za upis na prijediplomski studij ‘Financije i poslovno pravo’ te diplomski studij MBA ‘Poslovno upravljanje’. Za osvojeno drugo mjesto natjecatelj ostvaruje pravo na 50-postotni iznos stipendije, dok se za osvojeno treće mjesto iznos školarine umanjuje za 30 posto.

Effectus veleučilište nagrađuje i hrabrost svih prijavljenih natjecatelja, s 10 posto popusta na školarinu za upis prijediplomskog studija ‘Financije i poslovno pravo’ i diplomskog studija MBA ‘Poslovno upravljanje’. Svim prijavljenim natjecateljima organizator je osigurao besplatno piće.

Kako se prijaviti?

Ako znate koji je zbroj svih kutova u trokutu ili koliko je bitcoin najviše iznosio u dolarima, prijavite se na Pub Quiz Effectus veleučilišta putem e-mail adrese [email protected] Prijaviti se mogu maksimalno četiri, a minimalno dva natjecatelja – maturanta i/ili studenta završnih godina prijediplomskih studija.