Pretraga

Veliki fakultet zagrebačkog sveučilišta nastavu će izvoditi u centru Siska i to u prostoru škole

A- A+

FOI je potpisao ugovor s Gimnazijom Sisak o zakupu poslovnog prostora koji će se koristiti za potrebe odvijanja nastave na studiju Informacijske tehnologije i digitalizacije poslovanja. To će omogućiti studentima FOI-ja da nastavu pohađaju i u samom središtu grada Siska.

Foto: FOI

U prostoru galerije Gimnazije Sisak ove je srijede, 11. listopada 2023., potpisan ugovor između Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta organizacije i informatike (FOI) i Gimnazije Sisak o zakupu poslovnog prostora kojeg će koristiti Fakultet za potrebe odvijanja nastave na sveučilišnom stručnom studiju Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP).

Ugovor su potpisali dekanica FOI-ja Marina Klačmer Čalopa i ravnatelj Gimnazije Sisak Božidar Dujmić, a svečanosti potpisivanja je nazočio i župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak, kao i studenti stručnog studija FOI-ja.

–  Obzirom na broj aktivnosti i programa koje Gimnazija Sisak ima, vjerujem da ćemo i mi biti jedna dodana vrijednost, jedan komplementarni dio onoga što vi ovdje radite i isto tako vjerujem da ćemo postići da budemo jedna stvarno vrijedna vertikala jednog gimnazijskog, srednjoškolskog djelovanja prema ovom visokoškolskom djelovanju, rekla je tijekom potpisivanja dekanica Klačmer Čalopa.

Izdvojeni članak
studenti u dvorani

FOI i Ekonomski u Zagrebu pokreću novi, jedinstven studij: ‘Način izvođenja će biti kontaktni, ali i online’

Nekoliko riječi o suradnji rekao je i ravnatelj Dujmić, napomenuvši kako će ona obogatiti srednjoškolsko iskustvo sisačkih gimnazijalaca. Izrazio je zadovoljstvo i obnovom škole te ostalim mogućnostima koje su se otvorile proširenjem kapaciteta i suradnjom između Gimnazije Sisak i FOI-ja.

Iz FOI-ja ističu kako su potpisivanje ugovora posebno pozdravljaju i njihovi studenti koji će sada nastavu moći pohađati u samom središtu grada Siska.