Pretraga

Veliki SC uveo novinu u svoje poslovanje: Marende se odsad mogu naručiti za van online putem

A- A+

Studentski centar (SC) u Rijeci obznanio je da njihovi korisnici mogu naručiti marendu putem njihove web stranice. Narudžbe se primaju do devet sati i to od ponedjeljka do petka. Marende se osobno mogu preuzeti na osam lokacija.

doručak

Doručak | foto: Pexels; Maria Orlova

Studentski centar (SC) u Rijeci objavio je na Facebooku novinu u svom poslovanju. Od ponedjeljka do petka do devet sati njihovi korisnici mogu naručiti marendu na novoj web stranici. Tako se primjerice mogu naručiti  pileći file na žaru i njoki u umaku od gorgonzole za šest eura, torteline od sira u umaku od šampinjona za 4,65 eura ili pizze za 4,50 eura. U ponudi su i burgeri, a cijene se kreću od 2,79 do 6,30 eura.

Marende se mogu osobno preuzeti na osam lokacija. To su restoran Kampus – šank (Studentsko naselje Trsat, Radmile Matejčić 5), caffe bar Andrea (Građevinski fakultet, Radmile Matejčić 3), caffe bar Formula (Sveučilišni odjeli, Radmile Matejčić 2), caffe bar Reful (Filozofski fakultet, Sveučilišna avenija 4), caffe bar Uniri (Rektorat Sveučilišta u Rijeci, Trg braće Mažuranića 10), caffe bar Infuzija (Fakultet zdravstvenih studija, Viktora cara Emina 5), buffet Medicinar (Medicinski fakultet, Braće Branchetta 20) i bistro EFRI (Ekonomski fakultet, Ivana Filipovića 4).

Izdvojeni članak
rođendan torta djevojka

Ne znate gdje kupiti rođendansku tortu? Od sada ju možete nabaviti u zagrebačkoj menzi

– Informacije o prisutnosti tvari ili proizvoda koji uzrokuju alergije ili intolerancije u jelima nalaze se na dnu stranice (Alergeni u jelima), te su postavljene u svim objektima Studentskog centra Rijeka. Također, za sve potrebne informacije o alergenima u jelima možete se obratiti i osoblju, poručili su iz SC-a u Rijeci, a marende se mogu naručiti ovdje.