Pretraga

Veliki zagrebački faks otvara svoja vrata: Budući studenti moći će saznati sve o njemu iz prve ruke

A- A+

Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu u studenom će održati svoje dane te tako proslaviti svoj 104. rođendan. Organizira se tradicionalni Bal strojara, studenti će moći zaigrati pub kviz, a učenici doznati sve o fakultetu iz prve ruke. Bit će i stand-up show, a posebnost ovogodišnjeg događanja je što se zbog obnove fakulteta neće obilježiti na njihovoj primarnoj lokaciji.

Tekstil promet

Tekstilpromet | screenshot: Google Maps

Od 10. do 17. studenog svoja vrata otvorit će Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB) u Zagrebu. Poseban će biti po tome što je ovo 104. rođendan fakulteta, a slavit će se u zgradi Tekstilprometa. Naime, primarna zgrada FSB-a trenutno je u obnovi od potresa pa je cijeli fakultet dislociran.

Već 10. studenog u hotelu Esplanade održat će se tradicionalni Bal strojara. Dani FSB-a nastavljaju se 13. studenoga pub kvizom i otvorenjem izložbe slika Petre Adamović. Utorak 14. studenog bit će Dan projekata FSB-a, ali i predstavljanje aktivnosti FSB AMAC te stand-up show. U srijedu 15. studenoga održat će se Dani otvorenih vrata za učenike, a svoj rad predstavit će i studentske udruge.

Izdvojeni članak
prazne klupe u učionici

FER i FSB pokreću jedinstveni studij u Hrvatskoj: Profesor nam otkrio gdje će se zapošljavati oni koji ga završe

Na Danima karijera pak će studenti moći saznati koje su im mogućnosti na raspolaganju nakon fakulteta. U četvrtak 16. studenog organizira se Career Speed Dating te Dan otvorenih vrata za nastavnike i ravnatelje škola. Program završava u petak 17. studenoga svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća.

Plakat za dane FSB-a možete pogledati u dokumentu u nastavku. Ako vam on nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab