Pretraga

Više od 50 studentskih udruga prvi put će se predstaviti u Zagrebu: Bit će i zabave uz DJ-a

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira prvu smotru studentskih udruga u dvorištu SC-a 20. svibnja. Više od 50 zagrebačkih udruga predstavit će svoje aktivnosti, a osim toga organiziraju se i edukativni programi s predavanjima i radionicama. Tijekom cijelog dana DJ Luka Kosty zabavljat će posjetitelje.

Student servis_SC Zagreb

Studentski centar Zagreb | foto: Ramona Šćuric, srednja.hr

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu sa Studentskim centrom (SC) u Zagrebu organizira prvu smotru studentskih udruga koja će se održati u ponedjeljak 20. svibnja od 10 do 20 sati u dvorištu SC-a u Savskoj 25. Više od 50 udruga predstavit će svoje aktivnosti i na štandovima prezentirati svoj rad.

– Studenti će moći uživo pričati s članovima tih udruga i upoznati se s drugim kolegama iz srodnih im područja. Tijekom smotre će biti i edukativni program s preko deset predavanja i radionica koje će voditi udruge u prostorijama Stabla znanja u sklopu SC-a, otkrili su iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Izdvojeni članak
novi identitet studentski zbor

Ovo su novi vizuali zagrebačkog Studentskog zbora: Student koji ih je osmislio dobio 2.500 eura

Sudjelovanje na smotri je besplatno i nema prijava. Tijekom smotre cijeli dan posjetitelje će u dvorištu SC-a zabavljati DJ Luka Kosty. Predsjednica Studentskog zbora Ivona Josipović poručila je da se nada što većem odazivu te da se veseli zajedničkom druženju.

– S obzirom na to da dosta studenata želi kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme, bilo da je to učenje novih vještina ili društveno koristan rad, odlučili smo pokrenuti ovu inicijativu smotre, ne samo radi povećanja vizibiliteta udruga kojima se mogu priključiti već i da potaknemo upoznavanje među članovima udruga i širenje tog kruga poznanstva, mišljenja i iskustva koje nam je svima potrebno, kazala je Ivona.