Pretraga

Zagreb i Rijeka ponovno organiziraju najveći sajam stipendija u regiji

A- A+

Institut za razvoj obrazovanja organizira 9. Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 15. listopada u NSB-u u Zagrebu te 17. listopada na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Spomenuti Sajam organizira se s ciljem da hrvatski učenici i studenti doznaju sve vezano uz studiranje u našoj državi i inozemstvu, ali i o mogućnostima stipendiranja.

Foto: privatna arhiva

Učenicima i srednjoškolcima će se skoro pružiti prilika da doznaju sve što ih zanima o studiranju u našoj zemlji i inozemstvu kao i mogućnostima stipendiranja. S tim ciljem Institut za razvoj obrazovanja organizira 9. Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 15. listopada u zagrebačkoj Nacionalnoj Sveučilišnoj knjižnici te 17. listopada na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Izdvojeni članak

Stranci neće konkurirati za studentske stipendije Zagrepčanima ni nakon ulaska u EU

Više od 60 izlagača iz 12 zemalja

Na ovogodišnjem Sajmu, kojem je zemlja partner Kanada, predstavit će se bogat program s gostima govornicima kao i panel raspravom s hrvatskim alumnijima kanadskih sveučilišta.

Svoje izlaganje održat će više od 60 institucija iz Hrvatske, Europe, Sjeverne Amerike i Azije, a među izlagačima na 9. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja naći će se hrvatska te inozemna visoka učilišta, ministarstva, jedinice lokalne samouprave, veleposlanstva i strani kulturni centri, tvrtke, zaklade i udruge.

Doznajte sve o studiranju i stipendijama

Organizatori očekuju preko 10 tisuća posjetitelja u Zagrebu i Rijeci, koji će moći saznati informacije o studijskim programima, stipendiranju, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu kao i tečajevima stranih jezika.

Više informacija o Sajmu možete naći na sljedećem linku ili na Facebook grupi ‘Tražim stipendiju‘.