Pretraga

Zagrebački fakultet pretvara se u kino dvoranu: Uz film, besplatne su i kokice i piće

A- A+

“Kino na EFZG” projekt je koji organizira Ekonomska klinika na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Studenti će tako u četvrtak, 23. siječnja, imati priliku pogledati film Moneyball te potom sudjelovati na panel raspravi govornika koji će pobliže objašnjavati teme koje film obrađuje. Naravno, radi se o temama povezanima s ekonomijom.

Foto: Ekonomska klinika PR

Treća projekcija projekta “Kino na EFZG” održava se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 23. siječnja u 18 sati u dvorani 3. Gledat će se film Moneyball, a nakon toga studenti imaju priliku poslušati panel raspravu govornika koji pobliže objašnjavaju teme koje film obrađuje.

Izdvojeni članak

Studenti ekonomije otvorili Ekonomsku kliniku-besplatno savjetuju građane, udruge i tvrtke

„Kino na EFZG” projekt je Ekonomske klinike koji je osmišljen kako bi se uz film na zanimljiv način približili ekonomske teme i pojmove studentima.

– Ovim projektom cilj nam je potaknuti i pobliže upoznati studente s ekonomskim temama, konceptima te događajima koji su obilježili modernu ekonomiju. Želimo povezati zbivanja u sadašnjosti i bližoj povijesti s ekonomskom teorijom i gradivom koje se obrađuje na fakultetu, stoji u njihovom priopćenju.

Ulaz je slobodan i besplatan za sve studente bez obzira s kojeg fakulteta dolaze. Uz film, posjetiteljima će biti omogućene besplatne kokice, piće, kutak za slikanje i pokloni iznenađenja.

Zagrebački fakultet pretvara se u kino dvoranu: Uz film, besplatne su i kokice i piće
Share via
Copy link
Powered by Social Snap