U tijeku su prijave za članstvo u jednoj od najuspješnijih studentskih udruga

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti EFZG-a besplatno savjetuju građane, društvene i mlade poduzetnike te neprofitne udruge o pitanjima ekonomske prirode, u potrazi je za novim članovima. Prijaviti se mogu studenti ekonomije, ali i mladi dizajneri, fotografi i programeri.

Foto: Ekonomska klinika

Osim savjetovanja građana, mladih poduzetnika i neprofitnih udruga, Ekonomska klinika provodi različite projekte i edukacije s ciljem promicanja poduzetništva i podizanja opće razine financijske pismenosti u RH. Klinika počiva na konceptu društvene odgovornosti pa svaki član svojim znanjem već za vrijeme studiranja daje doprinos zajednici u kojoj živimo putem savjetovanja onima kojima je to najpotrebnije.

Dekan Lajoš Žager naveo razloge zašto upisati Ekonomski fakultet u Zagrebu

Uspjeh ove udruge potvrđuje i činjenica kako je trenutno više od 135 pozitivno riješenih slučajeva i 10 provedenih projekata u manje od godinu dana postojanja, a 2015.g. na dodjeli nagrada Project Management Awards, Ekonomska klinika proglašena je ‘Najboljim projektom s mladim voditeljem’ u Hrvatskoj.

Svaki Kliničar dodatno se razvija u okviru tri funkcijske skupine: Financije, Marketing i PR, Ljudski potencijali pa će se tako i novi članovi zajedno s njima uže specijalizirati za određeno područje kako bi efikasnije rješavali slučajeve građana i poduzetnika. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Osim studenata ekonomije, Ekonomska klinika ove godine poziva i mlade dizajnere, fotografe i programere da se prijave na ovoj poveznici. U udrugu su dobrodošli i studenti ekonomije s privatnih učilišta. Prijave traju do 22.10.2016.g., nakon čega će svi prijavljeni biti obaviješteni putem svojih e-mail adresa.

Odgovori