Pretraga

Zatvaraju vrata fakulteta: Jedno sveučilište u potpunosti prelazi na online nastavu

A- A+

Prema podacima koje je objavio Stožer civilne zaštite RH, u Hrvatskoj je danas 890 novih slučajeva zaraze koronavirusom i broj trenutno aktivnih slučajeva je danas 5.519. U Istri ih je 20, a Sveučilište Jurja Dobrile u Puli izvijestilo je da od danas u potpunosti prelazi na online nastavu.

Foto: Unsplash

U posljednja dva tjedna na većini je fakulteta započela nastava u novoj akademskoj godini. Prema prvotnom planu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, ona se za sve studente trebala održavati u mješovitom obliku, u izravnom kontaktu i na daljinu.

Izdvojeni članak

U samoizolaciji je 6.454 učenika, na online nastavu prešle 22 škole u Hrvatskoj

No, proteklog ponedjeljka donesena je odluka kako se od danas nastava u potpunosti izvodi online putem.

– Poštovani studenti, s obzirom na to da znatan broj studenata ima stalno boravište izvan Istarske županije, što uz trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj, vezano uz COVID-19, omogućava ulaz virusa na Sveučilište i u Studentski dom Pula te ometa izvođenje nastave u fizičkom obliku, poštujući pismenu preporuku Istarskog stožera, od sutra 20. listopada 2020. godine nastava na Sveučilište Jurja Dobrile u Puli će se u potpunosti odvijati na daljinu – do daljnjih uputa, obavijestili su studente sa Sveučilišta u Puli.

Dodaju, navedeno vrijedi i za Erasmus studente.

Copy link
Powered by Social Snap