Pretraga

Želite karticom platiti stanarinu u domu? Trenutno ne možete, SC objasnio zašto

A- A+

Zagrebački SC obavijestio je studente da do daljnjeg nije moguće online plaćati sve usluge studentskih domova jer prelaze na novi sustav kartičnog poslovanja i web naplate. Također, to znači da se na blagajnama ne može plaćati karticama, već samo gotovinom.

blagajna studentskog doma Stjepan Radić - Sava

Blagajna studentskog doma Stjepan Radić – Sava | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski centar (SC) u Zagrebu obavijestio je studente da do daljnjeg nije moguće online platiti usluge studentskih domova poput stanarine, žetona i sportskih programa. Razlog je prelazak na novi sustav kartičnog poslovanja i web naplate. Također, zbog toga se na blagajnama ne može plaćati karticama, već samo gotovinom.

– Studente ćemo obavijestiti putem mrežne stranice kada će biti omogućeno kartično plaćanje te web naplata, poručili su iz zagrebačkog SC-a.

Izdvojeni članak
mirko bošnjak sc zagreb

SC sad kaže da su studentima na Savi ipak nestale ‘određene stvari’: Ništa od zahtjeva za kamerama

Podsjetimo, odnedavno i studenti zagrebačkog SC-a svoju plaću mogu primati na digitalne banke poput Revoluta jer je SC prilagodio svoj programski sustav. Od ove akademske godine zagrebački SC i automatski produljuje članstva u student servisu jer su počeli provoditi automatsku provjeru studentskih prava preko ISSP informacijskog sustava.