Pretraga

Biste li proveli 5 mjeseci na faksu u Francuskoj? Influencerica je podijelila svoje iskustvo s nama

A- A+

Jeste li ikada razmišljali o tome da odete studirati u inozemstvo? Na sreću, studentima se nudi opcija odlaska na semestar ili dva na studij ili praksu u neku drugu državu u obliku Erasmus+ programa. S nama je svoje Erasmus iskustvo podijelila i influencerica Lorena Farkač.

Lorena Farkač Erasmus iskustvo u Francuskoj

Foto: Lorena Farkač, srednja.hr

Kažu da su putovanja jedina stvar koju kupiš, a koja te obogati. A sada tome dodajte i subvenciju i dobili ste Erasmus+ program! Uz dodatak studiranja, naravno, ali svejedno lijepa motivacija i olakšica za inače plitki studentski džep.

Izdvojeni članak
Malajski Tapir

Zanima te kako kreirati snažnu lozinku? Malajski Tapir ima savjete

Osim studiranja u drugoj državi, odlazak na Erasmus je savršena prilika za proširiti svoje vidike i u drugim sferama života. Dobit ćete jedinstvenu priliku upoznati druge ljude i drugu kulturu kroz boravak u trajanju od nekoliko mjeseci, a velike su šanse i da upoznavanje neće biti ograničeno samo na državu u koju ste otišli, jer ćete vrijeme provoditi s drugim Erasmus studentima.

Lorena Farkač, naša poznata influencerica, tako je iskoristila priliku, prijavila se na Erasmus+ program i otputovala u Francusku na čak pet mjeseci. Za nas je kreirala video u kojem je ispričala kako joj je bilo.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.

EU emblem