Pretraga

Osvoji pripreme za maturu na kvizu s poznatom kvizašicom Moranom Zibar!

A- A+

Puno je promjena na maturi ove godine i važno je pohvatati sve konce! maXtura organizira kviz s Moranom Zibar uživo u Zagrebu i dat će odgovore na sva pitanja koja te zanimaju! Kviz se održava u subotu, 4. veljače u Zagrebu.

Morana Zibar

Osvoji pripreme za maturu na kvizu uživo s Moranom Zibar | Foto: Damir Mrvčić

Pokazalo se da obožavate maXturine kvizove s poznatom kvizašicom Moranom Zibar, stoga su iz maXture odlučili pripremiti pravi spektakl: veliki kviz s Moranom uživo! Sudjelovanje je potpuno besplatno i potrebno je samo prijaviti se putem ove poveznice.

maXtura te poziva te da dođeš u subotu 4. 2. u 11 sati, u Križanićevu 4, u II. i VII. gimnaziju jer su za tebe pripremili:

  • stručno predavanje o maturi: naučit ćeš kako se računaju bodovi za upis na pojedine fakultete, a imat ćeš priliku saznati broj bodova zadnjih upisanih na najatraktivnije zagrebačke fakultete te se informirati o tome što moraš napraviti u sljedeća četiri mjeseca kako bi upisao/la faks koji želiš;
  • kviz s Moranom Zibar: dosad su se održala dva online kviza i podijeljeno je gotovo 10.000,00 € poklon-bonova za pripreme za maturu, a ti sada možeš odmjeriti snage s vršnjacima i na temelju svog znanja osvojiti poklon-bon od 250 €, 175 €, 100 € ili pak 30 €, a dobra zabava je zagarantirana;
  • predstavljanje maXturinih profesora: iz prve ruke od vrhunskih profesora saznaj što te čeka na maturi i informiraj se koji je najbolji način za pripremu;
  • profesionalnu orijentaciju: ako još nisi siguran kamo bi sa sobom, nemaš pojma hoće li biti posla za tebe kad završiš faks, nemaš pojma gdje možeš raditi s pojedinim fakultetima, tu je ekipa iz maXture da ti odgovori na pitanja.

Za sve sudionike osigurali su 30 % popusta!

Zanima te FER? Zgrabi sjajan popust za Matematiku i Fiziku. Zanima te Stomatologija – uhvati Kemiju, Biologiju i Fiziku. Nemoj zanemariti ni Hrvatski koji ove godine ima samo jednu razinu.

Dosad smo se gledali online, a sad se gledamo uživo u Križanićevoj, poručili su iz maXture za kraj.