Pretraga

Studiranje u Austriji postaje sve popularnije: Osim studija, nude stipendije i stručnu praksu

A- A+

Dio studenata odlučuje svoje visoko obrazovanje odraditi u inozemstvu. Tako je moguće studirati nešto što ne postoji kod nas, a tu je učenje jezika, upoznavanje drugih kultura i širenje vidika. Jedna od sve popularnijih destinacija za hrvatske studente je Austrija. Osim što nam je vrlo blizu, austrijska visoka učilišta imaju za ponuditi širok spektar studija, kvalitetna predavanja i vrhunske profesore te dobro surađuju s gospodarstvom. Osim toga, Austrija hrvatskim studentima nudi i stipendije, stručne prakse i brojne mogućnosti za početak karijere. Sve što vam Austrija može pružiti u visokom obrazovanju moći ćete saznati na online izdanju Sajma stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 25. studenog!

Odaberi studij u Austriji | foto: Advantage Austria

Želite li studirati u Austriji? Tražite stipendije i mogućnosti da usavršite svoja znanja i vještine? Ili želite odraditi stručnu praksu u nekoj od vrhunskih tehnoloških kompanija, sudjelovati u međunarodnim istraživačkim projektima i pronaći odličan posao u zemlji s jednim od najboljih životnih standarda na svijetu? – Austrija je prava destinacija za vas!

Ne vjerujete? Austrija nije samo Mozart, Sacher torta, skijanje, Beč, planine i jezera. Austrija je i tehološki napredna zemlja s iznimnom kvalitetom života i mogućnostima osobnog i poslovnog razvoja.

Saznajte gdje i kako 25.11.2020 na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja – Special ONLINE Edition, na kojem će se predstaviti austrijske obrazovne institucije i tvrtke, koje studentima iz Hrvatske pružaju mogućnost školovanja, stipendija, stručnih praksi i razvoja karijere:

Obrazovne institucije:

FH Kärnten – University of Applied Sciences

FH OÖ – University of Applied Sciences Upper Austria

FH Technikum Wien – University of Applied Sciences

FH Wiener Neustadt – University of Applied Sciences Wiener Neustadt

FH JOANNEUM  – University of Applied Sciences

IMC Fachhochschule Krems – IMC University of Applied Sciences Krems

Modul University Vienna

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

TU Graz – Graz University of Technology

Institucije i tvrtke koje nude stručne prakse i mogućnost zapošljavanja:

ABA – Work in Austriaslužbena austrijska agencija koja pruža podršku i informacije za ulazak na austrijsko tržište rada kao i pristup brojnim radnim mjestima

Chancenland Vorarlberginformacije o regiji Vorarlberg, tvrtkama i mogućnostima za razvoj karijere

Business Upper Austria – Welcome2Upper Austria  – podrška u svim pitanjima za uspješno traženje posla, studija i za lakšu integraciju u Gornjoj Austriji

SSI Schäfer IT Solutions – specijalisti za softver visokih performansi u intralogistici, koji zapošljavaju više od 1.100 IT stručnjaka diljem svijeta

Prijavnicu za besplatno sudjelovanje na sajmu pronaći ćete OVDJE. Na sajamskim profilima austrijskih izlagača pronaći ćete na jednome mjestu korisne informacije o izlagačima, te imate priliku susresti se s njima na virtualnim sastancima.

Stoga posjetite austrijske izlagače na Online sajmu stipendija i visokog obrazovanja 25. studenog i saznajte koje mogućnosti za studij, rad i profesionalni razvoj u vašoj budućoj karijeri može pružiti Austrija!

Dodatne informacije pronaći ćete OVDJE, a za pitanja se slobodno javite na [email protected].