Pretraga

Na svoj najpopularniji studij upisuju 120 maturanata: Objavljene upisne kvote na Sveučilištu Sjever

A- A+

Sveučilište Sjever ovih je dana objavilo upisne kvote i natječaj za upise u akademsku godinu 2020./2021. Za dva najpopularnija studija tog Sveučilišta, fizioterapiju i sestrinstvo kvote su nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu, ali su na većini ostalih studija povećane.

Sveučilište Sjever

Na studije Sveučilišta Sjever ove će se godine moći upisati ukupno 970 novih studenata, stotinjak više u odnosu na lani. Za redovne studente rezervirano je 639 mjesta, a za izvanredne 331 mjesto.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Rijeci objavilo upisne kvote za ovu godinu: Na najpopularniji studij upisuju 30 maturanata

Za dva najpoželjnijima studija tog Sveučilišta, fizioterapiju i sestrinstvo kvote ostaju iste kao i lani. Na fizioterapiju moći će se upisati 120 studenata, od čega samo 27 redovnih, a 93 u statusu izvanrednog studenta.

Na studij sestrinstva ove se godine upisuje 150 studenata, od čega 27 redovnih i 123 izvanredna.

U odnosu na prošlu godinu, kvote su povećane na studiju elektrotehnike, multimedije, proizvodnog strojarstva, graditeljstva, mehatronike, medijskog dizajna i prehrambene tehnologije, a smanjene na studiju logistika i mobilnost te studiju poslovanje i menadžment.

Detaljnije ovogodišnji natječaj za upise na Sveučilištu Sjever proučite u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.82 MB]