Pretraga

Thompsonovu pjesmu pretvorio u himnu maturi: ‘Al’ kad padnem jao meni, ljeto ću provest’ na baušteli’

A- A+

Vrijeme je državne mature, za mnoge do sada najstresnije životno razdoblje. Jadaju se jedni drugima po društvenim mrežama jer sami sebe najbolje razumiju, a jedan od njih stres je pokušao ublažiti i glazbom. Thompsonovu pjesmu odlučio je preraditi u himnu o maturi.

screenshot:YouTube

Maturant Ekonomske škole u Požegi, Ante Veselin, ovih dana ima muke kao i većina njegovih vršnjaka u Hrvatskoj. Državna matura u punom je jeku, a oni najveći, ispiti iz obaveznih predmeta, tek su pred njim.

Izdvojeni članak

[Video] Maturant urnebesno opjevao maturu – Daj mi bilo šta, samo nemoj Kiklopa

Neupitno je da je ovo maturantima jedno od do sada najstresnijih razdoblja u životu, a požeški srednjoškolac odlučio se upustiti uz obradu Thompsonove pjesme.

– ‘Ispaćen’ od pripremanja za maturu , malo sam se odmarao kao i inače, uz svog omiljenog pjevača, domoljuba Marka Perkovića Thompsona, i eto, došla mi je ideja da bih možda mogao pomoću matrice pjesme ‘Geni kameni’ na humorističan način opisati sve misli koje prolaze kroz glavu. Svidjelo se drugima, posebice maturantima, kaže nam Ante.

Dodaje, prije neizvjesnosti koja im slijedu u narednom razdoblju, potrebno je svima malo humora.

– Ovim putem želim poželjeti svim maturantima sreću, uz, naravno, dobar ishod, poručuje za kraj  Ante, čije djelo o maturi možete poslušati u nastavku.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap